UTAZÁS

Köszönjük neked Sárvár!

Szerző:
Szabó Anna
A csodás gyógyulásokról híres sárvári termálvíz, a jelképpé vált ötszögletű Nádasdy kastély, az árnyas sárvári arborétum mellett az utóbbi negyed évszázad történelmében különleges fejezetet ír a Danubius Health Spa Resort Sárvár.

 

Sokan emlékeznek még ma is az évtizedekkel ezelőtti szlogenre - "Köszönjük Néked, Sárvár..." -, amely megalapozta a barátságos nyugat-dunántúli városka hírnevét. Egyedülálló fekvése a 9 hektáros természetvédelmi terület tőszomszédságában és varázslatos, fényekkel-növényekkel átszőtt hangulata az átriumok kupolái alatt csak a titok, a vonzerő egyik része. A másikat a munkatársak kedves mosolya, a magas színvonalú szerviz, a folyamatosan fejlődő és megújuló szolgáltatások adják.

Ahol átölel a természet – hangzik a legújabb kori szlogen, jól éreztetve a szálloda küldetését. Gyógyulás, feltöltődés a természet erejével – vízzel, fákkal, kiskacsákkal… és jó szóval, jó társasággal.

Fürdőkúrái, pihentető és kényeztető ajánlatai olyan vendégeket szólítanak meg, akik a természet közelségére, nyugalmára, csendjére vágynak. Napi barangolásra az arborétum ösvényein, hosszú sétákra a Rába vagy a Gyöngyös mentén, a tavak környékén. És olyan vendégeket is megnyer magának a kis szálloda, akik kedvet éreznek az alternatív, különleges relaxációs módszerek kipróbálására, elsajátítására. A már közismert Nordic Walking mellett a bevezetésre került a Wai Tan Kung mozgásprogram, a pozitív gondolkodást segítő meditációs gyakorlat és a kelta legendák nyomán életre keltett faterápia.

És ha a lelki erősítés kéznél van, igazán nem jelenthet akadályt egy méregtelenítő léböjtkúra vagy egy életmód program, egy fogyókúra sikeres elvégzése Sárváron. Együtt a kilók ellen – a hold ciklusaihoz igazítva, a dietetikus által, szakmailag a legmegbízhatóbban összeállított 1000 kcal étrenddel, sok mozgással, a hőn áhított fogyást segítő testkezelésekkel.

Egyre népszerűbb a szálloda legújabb szolgáltatása, a relaxációs sóbarlang, egy igazán tiszta élmény mindenkinek! Bokáig érő sószőnyeg, sóból készült cseppkövek a plafonon, szokatlanul tiszta levegő, egy különleges, szinte hó- vagy inkább sófehér világ, amely képes elűzni az allergikus panaszokat, megtisztítani a légutakat, erősíteni az immunrendszert.

szálloda saját termálforrása államilag elismert, alkáli hidrogén-karbonátos gyógyvíz, szinte teljesen szagtalan és kristálytiszta, elsődleges hatékonysága pedig magas hőmérsékletében rejlik.

A fürdőzés során szinte megfiatalodnak vendégeink! A fürdő nemcsak feszültség- és stresszoldó, hanem izomlazító, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású is. Elősegíti a szervezet kipihenését és regenerálódását, az erőnléti állapotot javítja. A sárvári gyógyvíz nagyon jó hatást tesz a bőrre, fiatalítja és selymes-puhává varázsolja…

És ha mindez még nem elég, kényeztető masszázsok, testkezelések, illatos aromafürdők, bársonyosan puha iszappakolások segítenek feltöltődni, meggyógyulni, kikapcsolódni, új energiákat gyűjteni. Mert a sárvári szálloda ezt is kínálja, az újjászületés élményét, új erőt és energiákat, amelyekre a hétköznapokban oly nagy szükség van. Szülessen újjá Ön is Sárváron, a természet szívében!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL