ÁLLATI CUKISÁGOK

IV. Noé Cicás Nap

Szerző:
Szabó Anna
Megint gyorsan elszaladt egy év, egy munkával, örömmel és néha nehézségekkel teli év. Ez, és a jó idő remek alkalmat ad arra, hogy közösen ünnepeljünk. 2014. május 18-án a IV. Noé Cicás Nap alkalmából megnyitjuk kapuinkat minden egykori, jelenlegi és leendő cicarajongó előtt, boldogan fogadunk minden macskást és (még) nem macskást, legyen az kicsi, nagy, fiatal, idősebb, tapasztalt cicás vagy még csak gondolatban cicázó.

 

Szeretnénk ezzel a rendezvénnyel népszerűsíteni az állatvédelmet, ezen belül is a macskamentést és megköszönni a Noé Állatotthon Macskamentő Csoportjának, külső támogatóinknak, orvosainknak, barátainknak a munkáját. Minden állatbarátot nagy szeretettel várunk, azokat is, akik még nem ismernek minket. Tematikus napunk témája ezúttal a hippi korszak, így örömmel látjuk a kornak megfelelő ruhában érkező vendégeinket. Érdemes beöltözni, hiszen jelmezversenyünkön szuper cicás ajándékokat lehet nyerni.

Ebben az évben lesz még MacsKávézó aprósütikkel, kávéval és teával, MacsMeccs csapatverseny szintén izgalmas nyereményekért. :) Idén sem maradhat el a jótékonysági sütivásár, fellép a Brill Cats tánc-csoport, találkozhattok Simon Tamással a Vérmacska (Alfi) könyvek írójával is, és mindenki kedvére vásárolhat a Macskabolha-piacon :) Lesz még tombola, ahol a fődíj egy minden igényt kielégítő vadonatúj macskafekhely, és idén sem marad el a kézműves vásár, ahol gyurmaékszerek is kaphatók a michigan-Gyurmaékszerek jóvoltából. Találkozhattok még Hajdú Balázzsal a Dumaszínház sztárjával is.

A családosokra, kisgyerekesekre is gondoltunk, a többi programmal párhozamosan gyereksarok áll a legkisebbek rendelkezésére. Kedvenc állatorvosaink a helyszínen válaszolnak a vendégek kérdéseire: Dr. Boda Attila és Dr. Mihálffy Éva szívesen segítenek a gazdiknak a macskák egészségével kapcsolatban. Természetesen örökbefogadásra is lesz lehetőség, a kifutóban lévő cicáinkkal a helyszínen, az ideiglenes befogadóknál lévő cicákkal pedig megbeszélés után lehet megismerkedni.

A nap végén emlékezünk azokra a cicáinkra is, akiket minden igyekezetünk ellenére sem tudtunk megmenteni, emlékükre színes lufikat engedünk el.

Mindenkit nagy szeretettel várunk, itt a helyed, ha szereted a cicákat vagy örökbefogadáson gondolkodsz, és ne feledd: "Macskázz, ne háborúzz!"

Címünk: 17. kerület Csordakút u. vége.
A rendezvény ideje: 2014.05.18. 10-15 óráig.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL