LELKIPATIKA

Lássuk az előző életünket!

Szerző:
Szabó Anna
A látás tudományát már őseink is alkalmazták. Az egyiptomiak például tintából, és vérből is tudtak jósolni. Nostradamus a világ leghíresebb jövendőmondójának legtöbb híres jóslatát vízből olvasta ki. Tükröt, kristálygömböt is használt.
Nekünk azonban nem lesz szükségünk kristálygömbre ahhoz, hogy megláthassuk előző életeinket. Igazából mindegy is, hogy mit alkalmazunk, a lényeg az, hogy összpontosítani tudjuk valamire a figyelmünket.


A pohár víz technikája

Ki gondolná, hogy egy pohár víz segítségével könnyedén megláthatjuk előző életeinket. Ha kellőképpen felkészültünk, lássunk neki.



Első lépés – Készüljünk fel!

Vegyünk egy egyszerű, öblös üvegpoharat, és töltsük tele vízzel. Helyezzük szemmagasságba, hogy kényelmesen láthassuk.

Második lépés – Nézzük folyamatosan a poharat!

Vegyünk néhány mély lélegzetet, majd nézzük mereven a poharat. Észre fogjuk venni, hogy néhány perc múlva a víz egészen tejszerűnek fog tűnni, mintha egy finom köd lenne. Addig nézzük kitartóan a poharat, amíg a tartalma halvány kék színbe alakul át. Semmi mást ne tegyünk, csak nézzük a poharat, és gondoljunk közben arra a vágyunkra, hogy emlékezni szeretnénk előző életeinkre.

Harmadik lépés – Térjünk vissza előző életünkbe!

A kékes ködből hamarosan halvány alakzatok fognak előtűnni. Az előző életbeli emlékeink akkor jelennek meg, amikor a ködbe nézünk. Nagyon fontos, hogy maradjunk ellazultak, és nyugodtak. Sokan ugyanis azt tapasztalják, hogy izgatottá válnak, amikor elkezdenek megjelenni az emlékképek. Próbáljunk tehát majdnem közömbösen nézni a pohárra.

Negyedik lépés – Vissza a jelenbe!

A pohár csak annyit enged majd látni, amennyi információra szükségünk van. Ha a kép fokozatosan elsötétülni látszik, azt jelzi, hogy a gyakorlat véget ért. Köszönjük meg a lehetőséget, hogy visszatérhettünk az előző inkarnációnkba, és vegyünk mély lélegzetet, majd fejezzük be a gyakorlatot.


A tükör technika

A pohár vízhez hasonlóan tükröt is használhatunk előző életeink megismeréséhez.
A legfontosabb, hogy a tükör makulátlanul tiszta legyen.


Első lépés – Készüljünk fel!

Állítsuk úgy a tükröt, hogy ne önmagunkat lássuk benne. Olyan helyre üljünk tehát, ahonnan a tükörben semmiféle más tárgyat nem látunk, csak is a falat. Jó, ha a helyiségben félig sötét van, ezért húzzuk be a sötétítő függönyt, és tegyünk két gyertyát a tükör két oldalára.

Második lépés – Nézzünk bele a tükörbe!

Nézzünk mereven a tükörbe. Hasonlóan a pohár vízhez, ebben az esetben is észrevehetünk egy fehér, ködszerű árnyat.

Harmadik lépés – Térjünk vissza előző életünkbe!

Addig nézzük a tükröt, míg vissza nem térnek előző életbeli emlékeink. Lehet, hogy jeleneteket fogunk látni a tükörben, de az is lehet, hogy csak a gondolatainkban jelennek meg bizonyos események.

Negyedik lépés – Térjünk vissza a jelenbe!

Egy idő elteltével a kép elsötétül, és eltűnnek előlünk a képek. Ez már azt jelenti, hogy rövid időn belül véget ér az emlékezés. Ilyenkor felesleges tovább erőltetni, inkább mondjunk köszönetet, amiért megismerhettük előző életünk egy részét. Vegyünk mély lélegzetet, térjünk vissza a jelenbe, és folytassuk a szokásos napi teendőinket.


Hogy a tükör még tökéletesebb legyen

A látáshoz a fekete tükör a legalkalmasabb, melyet otthon, házilag is könnyedén elkészíthetünk. Szükség van egy üvegre, mely az órák számlapján szokott lenni. Ezt beszerezhetjük órás-, vagy barkácsboltban is. Legalább 15 cm átmérőjű üveget válasszunk, és alaposan tisztítsuk meg. Ez után fessük be feketére a hátsó, domború falát. Ha a festék megszáradt, az üveg közepét fekete tükörként tudjuk majd használni.




Folytatjuk!



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL