ÁLLATI CUKISÁGOK

Az egyedül maradt kistestvér

Szerző:
Szabó Anna
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer két fekete kisfiú, Akik egy tanyán jöttek a világra, mint annyi más társuk. Nem sokkal később menhelyre kerültek. Egy szép napon azonban egyikük csillaga felragyogott, megtalálta a gazdiját – ám azóta Viktor egyedül maradt, szomorúan, magányosan.

 

Kevin és Viktor közös története

Kevin és Viktor egy tanyán jöttek a világra, mint annyi más társuk. Több testvérük is volt, ám Ők abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy tarkának születtek, így még egészen kicsi korukban megtetszettek valakinek, és azóta is boldogan élik gazdis életüket. Ez a két kisfiú azonban senkinek sem kell, és ennek bizony egyetlen oka lehet: feketék és keverékek.

Alig múltak el 1 évesek, ám sokkal több rosszat megéltek, mint egy átlagos „menhelyes” kutya. A mező nevelte Őket, sokáig éheztek, fáztak a mínuszokban – a csodával határos módon maradtak életben. Majd amikor már megnőttek, bekerültek az Illatos útra, egy kennelben várva a biztos halált.

Néhány állatszerető ember úgy gondolta, hogy Ők is megérdemelnének egy esélyt, így kihozták Őket az Illatos útról, így lettek a Spánielfarm lakói. Méretűkkel és hatalmas szabadságvágyukkal igencsak kitűnnek a spánielek közül, mégsem szólalt meg egyszer sem a telefon, hogy valaki szeretné örökbe fogadni valamelyiküket is.


Ám eljött a csodás pillanat, de csak fél pillanat


Egy csodás napon egy fiatal lány és a párja úgy gondolták, hogy van azokban a gyönyörű meleg szemecskékben valami, és nekik bizony Kevin kell – mindenáron kell. Elmentek, meglátogatták, megszeretgették, és Kevin bizony mindig megismerte őket, akárhányszor a kapuhoz léptek. Akkor dőlt el: egyikük sorsa megpecsételődött, örökbe fogadják. De csak az egyikük lehetett boldog.

Kevin gazdára talált, de Viktor azóta sem találja a helyét

Az egykor hangoskodó, vidám, játékos kutyusból egy csendes, tartózkodó, kedvetlen kiskutya lett. Nem is csoda: elment a tesó, elment a társ. Viktor minden egyes kapunyitásnál reménykedve szalad, hátha éppen érte jöttek, de az is elég lenne, ha a tesó visszajönne. Ám a tesó már nagyon boldog új családjával, és bizony esze ágában sincs visszamenni.

Vajon Viktornak még egyszer annyit kell várnia, mint a testvérének? Vajon megesik rajta valakinek is a szeme? Mint tudjuk, a fekete, szálkásszőrű keverék kutyáknak vajmi kevés esélyük van arra, hogy megakad rajtuk valakinek a szeme. Pedig ez akisfiú egy valamit nagyon tud: szeretni.

És nagyon sokat veszít az, Aki nem ismeri meg Őt. Csodálatos az élni akarása, és az, ahogyan reménykedik. Nap mint nap nézi a kaput: hátha egyszer érte is eljön valaki. Valaki, Aki esélyt ad Neki arra, hogy bebizonyítsa: fekete keverék kutyaként is hatalmas szíve van, és csodás életet tudna biztosítani a gazdinak.

Vedd észre! Nézz a szemébe ennek a csodálatos kutyának!

Olyat fogsz látni, amit sehol máshol: reményt, szeretetet, ragaszkodást és hűséget. Ő az a bizonyos fekete keverék, Aki az égvilágon senkinek nem kell… Hogy miért? Azért, mert fekete, keverék és szálkásszőrű.

Ha érdekel Viktor, vagy Te is szeretnél belenézni szomorú szemecskéjébe, ha Te is úgy gondolod, hogy meg tudnád adni Neki azt a keveset, amire vágyik, akkor hívj: 06/30/748-2381

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL