SZÉPSÉG

Karmok kecses kacsókon

Szerző:
Szabó Anna
Az egyszerű, szerény köröm egyre divatosabb. Segítségünkkel most megtudhatod, mik a manikűrözés alapszabályai, ha szép, és természetes rózsaszín körmöket szeretnél!

Körömágybőr-ápolás

Akár természetes, akár műkörömről van szó, az ápolást körömágybőr-ápoló olajokkal kell kezdeni. Használj minden reggel és este olyan olajat a körmödön, ami ápolja és védi.


Az erős körmök és az egyenletesen sima felszín titka a jó alapozó lakk

Az a legjobb, ha az alapozó lakk fehérjéket és kalciumokat is tartalmaz, és így erősebbé is teszi a körmöket. Ha matt eredményt ad, akkor a férfiak is nyugodtan használhatják.


Körömreszelő

A smirgli a legjobb esetben sem igazán hatékony, főleg a mesterséges körömpótlók esetében. Fektess be egy jó minőségű, erős körömreszelőbe, hogy a körmeid alakja mindig tökéletes legyen – sok olyat is lehet kapni, amiken polírozó és különböző méretű szemcsék is vannak.


A francia manikűr

A tökéletes francia manikűr megfestése elég trükkös feladat. Vegyél olyan terméket, amihez leírás is tartozik. Gyakorolj sokat, a fehér vonal felfestése a köröm végére annál jobban fog menni, minél többször csináltad.


Műköröm - praktikus?

A körömpótlások nagyon jól néznek ki, de nem túl praktikusak – a mindennapos dolgok hirtelen nehéz próbákká válnak. Védd a körmeidet, amikor nincs rájuk szükséged; keress műanyag körömsapkákat, amiket rájuk tudsz húzni éjszakára.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL