ANGYALISKOLA

Tartsd éberen a benned lakó gyermeket

Szerző:
Szabó Anna
Aki aktívan ápolja kapcsolatát angyalaival, az sokkal könnyebben lép át az elé tornyosuló akadályokon. Ennek oka egyszerű: a hit és a pozitív tapasztalatok bátorsággal töltik el az embert, merészebben tervez és kreatívabban oldja meg problémáit. Aki így gondolkodik, azt egy megmagyarázhatatlan belsőerő hajtja, ami ugyan folytonos kihívásokkal jár, de karban is tartja szellemileg és fizikailag.

 

Sokan élünk abban a tévhitben, hogy akik megöregszenek és megfáradnak, már nem játszanak. De az igazság az, hogy ha elfelejtünk játszani, visszavonhatatlanul megöregszünk, mert az élet egy kihívásokkal, buktatókkal és komoly rizikóval járó játék, és addig tart, amíg merünk boldogan játszani.  Testünk fiatalsága megőrizhető. A sport, a kozmetikai eljárások és eszközök segítségével természetes, hogy fiatalosak maradunk, de a lélek öregsége bizony nyomot hagy az életünkön.

Soha ne térj nyugovóra haraggal a szívedben

Szinte kivétel nélkül elszenvedünk kisebb sérelmeket, csalódásokat minden napjaink során. Ezeket, mint veszteséget éljük meg, és hajlamosak vagyunk jó sokáig őrizgetni. Minden szempontból megvizsgáljuk, hogyan is történt, hogyan érint minket, rágódunk rajta, hogyan úszhattuk volna meg, és azon is, hogyan kerülhetjük el a hasonló helyzeteket a jövőbben. Mindeközben napok telnek el, és a tüske egyre mélyebben fúródik a lelkünkbe és mérgez minket belülről. Óhatatlanul abba a csapdába esünk, hogy megrekedünk az időben, ahelyett, hogy a problémát a lehető legrövidebb idő után angyalaink kezébe adnánk, és mi magunk - gyakorolva a megbocsátás nemes intézményét - túllépnénk rajta.

Meg kell tanulnod a múlt sérelmei helyett a jövő lehetőségeit szem előtt tartani!

Ehhez nyújt segítséget Cassiel, aki rávilágít arra, hogy milyen ártalmas ellentmondásba kevered magad, ha a múlt sérelmeit pátyolgatod, és közben fájdalommal kell tudomásul venned, hogy elmegy melletted a jelen is! Add át a problémáidat azoknak, akik tudják, hogyan oldják fel őket, te magad pedig kezdj el dolgozni Cassiellel a jövőn, ami így sokkal szebb és boldogabb lesz majd. Győzd le vele a nehézségeket, és teremtsetek nyugalmat, harmóniát, ami segít megőrizni a bátorságodat és a lendületedet, hogy aktív maradhass.

Aki ezt megteszi, annak könnyű lesz az álmaiból terveket szőni, hogy azokat Yusamin segítségével valóra válthassa. Minden napra legyen terved, maximum módosítod, ha épp úgy hozza a sors. Öreganyáink idejében mindennek meg volt a maga napja, napszaka. Ugyan rutinszerűen mentek a piacra, ültek ki a kis padra a kapu elé egy kis pletykálkodásra, de soha nem mondtak le ezekről a kellemes elfoglaltságokról. Szerencsére napjainkban olyan széles skálán mozognak a lehetőségek, hogy ember legyen a talpán, aki nem talál valami örömöt adó hobbit, sportot, bármilyen szabadidős tevékenységet, vagy önkéntes segítő munkát magának.

Yusamin angyal minden tervedet megáldja, és a termékenység ezüstmagjának segítségével valóra váltja azokat. Ha szeretnél eljutni valahova, megalkotni valamit, bármivel kapcsolatban kérheted a segítségét és támogat testben és lélekben egyaránt, hogy valóra válthasd az álmaidat.

Persze az életünk nem lenne teljes, ha nem oszthatnánk meg valakivel az élményeinket. Ha szeretnél fiatal maradni, élj úgy, hogy rokonok, barátok vegyenek körül és elsősorban egy szerelem. Egy társ, aki mindenben támogat, osztozik örömeidben, kétségeidben és sikereidben.

Mindig legyen, akit szeretsz, és aki ugyanezt sugározza feléd

Ahhoz hogy szívügyekben is megőrizd a fiatalos magabiztosságodat, Haniel támogató segítségét kérd, hiszen ő az, aki megmutatja, hogyan ápold meglévő kapcsolataidat, hogyan tartsd életben a szerelem lángját.  Ennél többre senkinek sincs szüksége, hogy boldogságban teljenek a napjai és ugyanezt a magabiztos és pozitív energiát adhassa szeretteinek tovább.

Őrizd meg a nyitott hozzáállást a boldogsághoz, a szerelemhez és várd, reméld a csodát, hiszen minden belőled indul és hozzád tér vissza - a jó és a rossz egyaránt. Így teremthetsz harmonikus és boldog környezetet az életedhez. Ugyanakkor maradj meg őszinte hittel angyalaid felé és merj kérni, elfogadni tőlük segítséget. Aztán, ha beteljesült a vágyad, köszönd meg a segítségüket, adj hálát a Teremtőnek, hogy vannak neked.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL