FÉSZEK

Vedd rá, hogy segítsen!

Szerző:
Szabó Anna
A te párod kiveszi a részét a házimunkából? Vagy éppen csak tessék-lássék leviszi a szemetet, és arra hivatkozva, hogy félévente kicserél egy égőt, rád hagyja az egészet? Tippjeinkkel ráveheted, hogy segítsen neked!
1. Készítsd listát, ellenőrizd kétszer!

A lista mellé írj két oszlopot, és írd bele a te nevedet és a párodét. Ha elosztottátok a feladatokat, akkor vezessétek be, hogy ha valamelyikőtök nem végez el egy feladatot, akkor a másik feladataiból meg kell egyet csinálnia. Egy idő után mindenki tudni fogja a dolgot!


2. Legyél passzív-agresszív

Ez biztosan beválik: „Ne haragudj, drágám, nem tudtam kimosni a ruháidat, mert a fürdőt kellett takarítanom.” Ha az első dolog, amit kihúzol a listáról, az ő „ellátása” lesz, biztosan hamar észbe kap majd!


3. Beszélj vele!

Ha elég határozottan fejted ki neki, hogy te legalább annyit dolgozol a munkahelyeden, mint ő, és legalább annyira el is fáradsz, előbb-utóbb ráveszed, hogy segítsen. A civilizált módszer lehet, hogy kevésbé tűnik hatásosnak, mint a kiabálás, de hidd el, hat!


4. Légy szexi!

Vedd fel a legszebb fehérneműdet a házimunkához. Ha már nem bírja tovább, és a hálóba csalogatna, megmondhatod neki, hogy ha segít, előbb elkészülsz… Így akár még a szexuális életeteket is felpörgetheted!


5. Csináld játékosan!

Kérd meg, hogy versenyezzen veled a házimunkában! Aki nyer, kapjon valamilyen jutalmat. Ez biztosan nem köti le a végtelenségig, de 2-3 alkalom után ráébred, mennyi dolgod is van a lakással, és magától segít majd!


6. Légy egy kicsit gonosz!

A férfiak egyik leggyakoribb hibája, hogy mintha képtelenek lennének a szennyest a szennyestartóba juttatni. Vesd be a legkeményebb trükköt: egyszerűen dobd ki! Egy idő után már nem lesznek meg a ruhái, és megtanulja, hogy nem teheti ezt! Persze az is jó megoldás, ha elrejted, így nagyobb költségbe se vered magatokat!


7. Mézes módszer

Minden férfi szereti, ha hízelegnek neki. Kérd meg szépen, mondd, hogy az ő két erős karjára van szükséged!
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL