PASISZEMMEL

PasiSzemérmetlen játékszereitek

Szerző:
Szabó Anna
Folytassuk a múlt heti szexelést! Igaz, most nem nagyon lenne szükségetek rám. Egyetlen férfira sem lenne szükségetek. Mi cserbenhagyunk Titeket, eheti témám tárgyai viszont nem. Kivéve akkor, ha lemerül bennük az elem…

 

Ne kelljen a csókra ingerlő női ajkak mögül azt hallanom, hogy „mi olyat nem szoktunk”. Dehogynem, Drágáim, szoktatok. Nagyon is szoktatok. A szobátok vörös félhomályában, mindenféle erotikus ábrándokról fantáziálva. Amikor mi, férfiak nem vagyunk kéznél. Van viszont más, ami kéznél van. Ne ellenkezzetek: tapasztalatból tudom, hogy szinte nincs olyan nő, aki ne tartana otthon valamilyen szexuális segédeszközt. Ezek a Ti piszkos kis játékszereitek. Az önkényeztetésben különösen azt a tárgyat szeretitek, amelyet a mi férfiasságunkról mintáztak. És hogy van rá igényetek, azt jól jelzik a pajzán árukat forgalmazó boltok polcai. Változatos hosszúság és vastagság, aprólékosan kidolgozott, domború felszín, hagyományos és elemes változat: van miből válogatnotok, ha a hús-vér megfelelője épp nem ér rá(tok). Igaz, ezek az eszközök akkor is előkerülhetnek, ha ott vagyunk veletek. Mi több, néha mi jobban szeretünk ezekkel játszani, mint Ti. Bizony, szeszélyesek vagytok, és még egy olyan élvezeti cikkhez sem egyértelmű a viszonyotok, mint a vibrátor. De a világ nem is ér véget ezeknél a kéjrudaknál.

 

Szükség esetén előkeresendő!

Ledöbbennétek, hogy mennyi különböző Hölgytől hallottam a vibrátorokra vonatkozó bölcs életvezetési tanácsokat. Illetve dehogy döbbennétek le, hiszen kellően ismeritek magatokat. Avagy alamuszi nyuszi ismételten nagyot ugrik. A leginkább attól a sztoritól fogtam padlót, amikor az egyik lány ismerősömet egyenesen egy idősebb női rokona biztatta arra, hogy tartson a fiókjában egyet a „vesszőnk” mesterséges verziójából. „Mindig jó, ha ott van. Sosem tudhatod, mikor lesz szükséged rá” – hangzott a nagynéni jó tanácsa. Ez is alátámasztja, amit már leírtam: mi megbízhatatlanok vagyunk, bezzeg a vibrátorra lehet számítani. Ennek megfelelően egy valamirevaló nő tényleg beszerez egyet. A másik izgalmas meglepetés akkor szokott érni, amikor olyan Hölgyekről derül ki, hogy van mit rejtegetniük az éjjeli szekrényben, akikről ezt álmomban sem hittem volna. Olyan is akad, akinél valósággal válogatni lehet a kollekció darabjai közül. Ám szegény vibrátoroknak sokszor csak a vésztartalék szerepe jut. Talán mégis jobban bíztok bennünk és az eredeti gyönyörlécben?

 

Ne légy olyan rideg hozzám!

Mert, Kedveseim, sokan beszereztek egy rezgő vagy éppen manuálisan működtethető változatot, aztán egy-két kísérlet után csalódottan porosodni hagyjátok őket. Nem véletlenül készül belőlük annyiféle típus, ám a legtöbbször rá kell jönnötök, hogy az igazi semmivel sem pótolható. Ugyanígy van ez nálunk is, mikor Marok Marcsával játszunk egyesben. Az sosem lesz szex. Lehet jó, de gyönyört ne keressünk benne. Ahogy a fülembe jutott, leginkább az a bajotok a vibrátorral, hogy túlságosan merev, rideg, és adott esetben hideg. Így pedig közel sem okoz akkora élvezetet, mintha mi vennénk birtokba benneteket. A legtöbben ezért aztán inkább vissza is tértek ahhoz, hogy csak a kezeteket vetitek be az orgazmus magányos keresése során. A berregő vagy éppen csendes játékszerek inkább már csak akkor kerülnek elő, ha a pasitok fülébe jut, hogy rendelkeztek egy ilyennel otthon. Ettől mindig extra izgalomba jövünk! Végre nemcsak a pornóban láthatjuk, ahogy egy nő kényezteti magát vele, hanem a szemünk előtt is megtörténhet mindez. És akár még be is szállhatunk.

 

El a kezekkel!

Majd csinálom én! Mármint nem úgy, ahogy általában szoktuk, hanem ezúttal mi vesszük kézbe ezt a műanyag – vagy más anyagú – rudacskát. Sokszor ez nekünk nagy segítség ám, hiszen mi sem vagyunk mindig csőre töltött állapotban. Meg hát ki bír még egy nyolcadik menetet…? Komolyra fordítva a szót: úgy vettem észre, a vibrátorotok bevetésének lehetősége a mi fantáziánkat sokkal jobban felkorbácsolja, mint a Tiéteket. A játék kedvéért belementek, hogy bevegyük harmadiknak a „kicsikét”, de a kielégüléshez nem ő kell nektek. Pont az előbbiek miatt: mert hideg, rideg. Ennél a pontnál azért be kell, valljam nektek, hogy mi attól tényleg nagyon izgalomba jövünk, ha egy kicsit nézhetjük, ahogy eltüntetitek, majd kihúzzátok, és így tovább. Ki az a férfi, aki kibírná, hogy ettől ne akarjon aktív résztvevő lenni? Vagyis mondhatjuk azt, hogy előjátéknak tökéletes egy vibrátor, de azért vezérszerepet ne bízzunk rá. Arra ott vagyunk mi. Meg még számtalan egyéb eszköz, amiknek a közös felfedezése újabb izgalmas epizódja lehet egy kapcsolatnak.

 

Te tudod, hol kell ebben elemet cserélni?!

Amikor kicsit lapossá válik, hogy mindig csak este, ágyban s párnák közt, akkor tényleg jó néhány extra kellékkel egy kicsit felpezsdíteni a szexuális életünket. Ezek az „előételek” kiváló étvágyfokozók lehetnek. És ez nem kell, feltétlenül vibrátor legyen. Egy szexi fehérnemű, gésa-golyók, valamilyen beöltözős-jelmezes szerepjáték, de akár egy kis masszázsolaj – ami sok nőnél szintén hozzátartozik az alapfelszereléshez – is előcsalogathatja a gerjedelmet. De vannak olyan tárgyak is, amelyeknek a létezéséről a tompa férfiagy nem is tud, de szerencsére még mindig ott vagytok Ti, Hölgyeim. Az egyik partnerem például egyszer egy rezgő, vibráló, kellően dudoros valami használatára kért fel. A mai napig nem tudom, hogyan kellene egy szexshopban kérnem ezt… A kis kéjfokozóra azért érdemes volt figyelni, mert egy alkalommal túl mélyre csúszott, ám még érvényes volt a bányászengedélyem, így nem kellett pironkodva melót adnunk a nődokinak. Az egyik haver meg Amszterdamból, a bujaság fellegvárából hozott ajándékba egy… fogalmam sincs, mit. Egy segédeszközt. Ha egy ilyen izének a működését együtt fedezitek fel a partneretekkel, az is tartogathat kellemes pillanatokat. Én mondtam, hogy a vibrátoron túl is van élet.

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL