SZEX, SZERELEM

Szex, jó szex, elképesztően jó szex

Szerző:
Szabó Anna
Ne elégedj meg azzal, hogy valamennyire élvezed az együttléteket. Azzal meg pláne ne, hogy ha csak kicsit! Amíg nem próbálod, sosem fogod megtudni, mit vesztettél valójában. Sosem volt még több orgazmusod egyszerre? Itt az ideje, hogy megtudd lehet-e még ennél is jobb!

 

Egy percig se hidd, hogy most mindenféle nyakatekert pozícióról fogsz olvasni. Az őrülten izgató szeretkezés ugyanis nem azon múlik, hogy csináltad-e már a mosógép tetején. Minden azon múlik mennyire tudod kifinomulttá tenni szexuális szokásaitokat partnereddel. 


Bizony igaz a mondás: ismétlés a tudás anyja


Miért jó az elnyújtott szeretkezés?

Ha igazi kéjre vágysz, kerüld a „bedugom, kihúzom, elmentem – és neked jó volt drágám?” stílusú szeretkezést. Mindkét fél számára sokkal nagyobb élményt nyújt, ha a szeretkezés hosszabb ideig tart. A férfi minél tovább képes tartani magát, annál nagyobb élvezetben lesz része, mikor eljut a csúcsra, a nőknél pedig ez idő alatt akár többször is bekövetkezhet az orgazmus. Sajnos, mi nők nem azzal a képességgel jöttünk a világra, hogy tudjuk, miként kell „elmennünk”. Gyakorolni kell, sőt muszáj, ha meg akarjuk tapasztalni az igazi gyönyört. 

A tantrikus szex pontosan erről szól. Arról, hogyan érd el a legnagyobb szexuális gyönyört az önmagad és partnered igényeire és szexuális ciklusaira való odafigyeléssel. 



Ne akard az orgazmust! Csak éld át!

Aki az orgazmust tűzi ki célul, nem tudja igazán átélni a szeretkezés lényegét. A szexuális együttlét valójában a folyamatos élvezetről szól, arról, hogy adjunk és kapjunk, élvezzük egymás testének közelségét, kényeztetését.


Enikő (42)

„Sokáig azt hittem nem is tudok másképp eljutni a csúcsra, csak, ha én irányítom a mozdulatokat, például lovagló pózban. Évekig így szeretkeztem szinte minden partneremmel. Míg egy nap megismerkedtem jelenlegi párommal, aki jobban szerette a misszionárius pózt. Bár az igazat megvallva, szóba sem került, hogy más pózban szeretkezzünk. Valahogy így esett a legjobban mindkettőnk számára. Először éreztem azt, hogy nem kell törekednem az orgazmusra, egyszerűen csak élveznem kell, amit a partnerem nyújt számomra. És ő olyan ügyesen rátapintott arra, mi a legjobb nekem, hogy szinte meg sem kellett mozdulnom, és egymás után többször is eljuttatott a csúcsra. Ekkor teljesen átértékeltem a szexről alkotott nézeteimet.”



Mondd el mire vágysz!


Te tudod igazán, hogy mi a jó neked, ezért mindenképpen fontos megbeszélni partnereddel, mire vágysz, hogy érintsen meg, melyek a legérzékenyebb pontjaid. Ahogy valaki szereti az orális kényeztetést, más nem igazán, ezt meg kell osztanod pároddal, hogy megadhassa neked, amire igazán szükséged van.



Szilvi (27)

„Volt egy elég rossz időszak az életemben, amikor szinte képtelen voltam ellazulni. Nem tudtam élvezni a szexet. Emiatt teljesen elment a kedvem az egésztől és már előre rettegtem, hogy nem fog sikerülni. Az akkori barátom ráadásul nem nagyon figyelt oda a jelekre, és túl gyorsan mozgott, én pedig titokban azt kívántam, végezzen gyorsan, és aludjunk. Aztán egy nap összeszedtem minden erőmet és elmondtam neki, hogy nekem mi lenne a legjobb. Azóta teljesen megváltozott minden. A szeretkezés feloldja a feszültséget, teljesen kikapcsol, felüdít, megerősít. Egyszerűen rászoktam a szexre és soha nem kívántam még ennyire, mint azóta, mióta a barátom megtanulta kényeztetni a testem.”



Mi lett az előjátékkal?

Ugye nem felejtetted el? Sokszor a legnagyobb élvezetet nem is a vaginális közösülés, hanem a még hüvelyen kívüli izgatásos állapot idézi elő. Minél hosszabb, minél kéjesebb az izgatási fázis, annál jobb. A késleltetett behatolás előnye, hogy a hüvely kellően nedves, és tág lesz, mire a pénisz behatol. A gyönyörfaktor egyre magasabbra emelkedik, míg már „csupán” arra kell figyelni, hogy a korai magömlés ne következhessen be.


Néhány egyszerű, de nagyszerű kéjfokozó tipp:

- Szánj elég időt az előkészületekre. Teremtsd meg a megfelelő alkalmat: hangulatos fényekkel, zenével, puha párnákkal, kellemes illattal, afrodiziákumok ízlelgetésével

- Szánjatok elég időt a bevezetésre, a vetkőzés folyamatát sem kell elkapkodni!

- Furcsán hangzik, de szeretkezés előtt akár külön-külön, akár együtt vegyetek egy lazító fürdőt. Nemcsak higiéniai okokból, - kívánatosabb érzés – mentálisan is sokat segíthet a teljes ráhangolódásban. Már a szeretkezés előtt lesz idő a teljes ellazulásra, a test felkészülhet az elkövetkezendő kéjes pillanatokra, ráadásul sokkal szexisebb leszel egy áttetsző köntösben. Hmmm!

- Tartsatok csak simogatós perceket, amikor egyikőtök pihen és a másik kényezteti, lágyan finoman ujjai hegyével cirógatva szerelmét.

- A csókolózásnak is külön szentelhettek egy kis időt, azon kívül, amikor nyilván nem bírja ki az ember, és már az előszobában leteperi a másikat

- Az előjáték ne mindig ugyanazokkal a mozdulatokkal, bevett szokásokkal történjen. Nagyobb hangsúlyt kell fektetni a „kedvenc” részekre, de a változatosság itt is fokozza a vágyat.

- A lágyság, a finomság mindennél hatásosabb. Ha már mindketten meztelenek vagytok, akkor se ugorjatok rögtön egymásnak! Fedezzétek fel egymás testét, kényeztessétek egymást, ne siessetek sehová! 

Próbáljátok ki: a férfi péniszével simogassa a nő hüvelynyílását. Mindkét félnek isteni élményt nyújt. Ezt a mozdulatot szeretkezés közben is ismételjétek meg. Olyankor kis szünetet tudtok tartani, ezzel is elnyújtva az orgazmus bekövetkezésének idejét.


Hogyan húzzuk még?

A pénisz alsó részén, a makk alatt nem fájdalmas nyomással késleltethető a magömlési reflex. Az, hogy mikor jön el a pillanat, a férfinek éreznie kell. Ha az ejakuláció előtt 4-8 másodperccel alkalmazzátok a nyomásos módszert, sajnos már túl késő. Ekkor ugyanis elkerülhetetlen a magömlés bekövetkezése. Ezért nagyon fontos, hogy a férfiben kialakuljon az érzék, ami alapján még időben befolyásolható az orgazmus ideje. Természetesen másféle lehetőség is létezik, így mindenki saját tapasztalata alapján választhatja a számára legmegfelelőbb módszert.



Lehet-e a férfiaknak is többszörös orgazmusuk?

A legújabb kutatások szerint, igen. A nők ezen képességére is csak az utóbbi negyven évben derült fény. Minden az agyban dől el. Mint az Enikő tapasztalatából is kiderül, egészen addig, míg valami meg nem történik, nehezen hiszünk benne. Sok nő akkor válik igazán „multiorgazmusossá”, amint megtapasztalja az első többszörös orgazmusélményt. Az érzés páratlan, mindenki, aki átélte hasonlóan nyilatkozott. Az eltérések csupán a jelzők megválogatásában nyilvánultak meg. Ez olyan, mint egy gát. Át kell törni, le kell küzdeni és utána megállíthatatlanul menni fog. Amint a férfiak is felismerik, hogy rendelkeznek ezzel a lehetőséggel, és megtanulnak néhány egyszerű módszert, egyre többen fedezik fel többszörös orgazmusra való készségüket.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL