SZÉPSÉG

Saját illat: a tökéletes parfümválasztás

Szerző:
Szabó Anna
A tökéletes parfüm utáni kutatás során nem kell feltétlenül vért izzadnod – csak azt kell tudnod, hol is kezdj hozzá a keresgéléshez... És tippjeink segítségével ez nem is lesz olyan nehéz.

Tippjeink segítségével könnyen megtalálhatod a neked megfelelő parfümöt.


Ne válassz egy parfümöt csak azért, mert valaki máson nagyon jó az illata

Majdnem biztos, hogy rajtad nem ugyanolyan lesz az illata. A parfüm máshogyan fog reagálni a bőröd természetes illatával, mint a barátodéval, úgyhogy próbáld ki magadon (ne egy papírról szagolgasd), és egy idő után ellenőrizd le, hogy a bőröddel együtt is jó-e az illata.



Ne felejtsd el, hogy amikor először érzel egy parfümöt, csak a fő illatjegyeket érzed 

Ezért is nagyon fontos, hogy egy ideig rajtad maradjon a parfüm, hogy megérezhesd az alapvető illatjegyeket is, mert azok fognak egész nap kitartani.


Nem a márka számít

Ne gondold azt, hogy vannak olyan márkák vagy parfümtípusok, amik neked egyáltalán nem jók. Próbálj ki annyit, amennyit csak tudsz, és egy idő után meg fogod találni a tökéletes illatot.




Kérd meg az eladót, hogy segítsen neked 

Kivéve persze akkor, ha csak a legdrágább parfümöt akarja rád sózni. A legtöbb parfümpultnál nagyon segítőkészek az eladók, és megengedik, hogy kipróbálj egy illatot, aztán később visszajöhess, amikor már döntöttél. Ne érezd úgy, hogy muszáj megvenned egy parfümöt csak azért, mert kipróbáltad!

 


Derítsd ki, milyen illatok vonzanak a legjobban

A parfümöket általában öt osztályba lehet besorolni:


Virágillatú

A leggyakoribb és legbiztonságosabb parfümtípus. Ahogy a neve is mutatja, erős virágillata van. Minden korosztálynak, minden alkalomra kiválóak, és azért tartják biztonságos választásnak, mert általában nem túl erős az illatuk.


Gyümölcsös

A gyümölcsös illatuk általában fiatalosak, de ez nem azt jelenti, hogy csak a tizenéveseknek valók. Bárki számára nagyszerű nyári illat lehet.


Fás

A fás jegyek erős, természetes illatot adnak. Ha erdőillatot keresel, akkor keress olyan parfümöt, ami pacsulit, cédrust vagy szantált tartalmaz.


Füves

A füves illat friss és a tágas mezők jutnak róla az ember eszébe. Gyakran energikus, fiatalos illatok, amik a tavaszt idézik.

Keleti

A pézsmaillat és az erőteljesség miatt a keleti illatok nagyon szexisek és egzotikusak tudnak lenni. Vannak olyan emberek, akik szerint túl erőteljesek, de a megfelelő keleti illat nagyon érzéki tud lenni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL