SZÓRAKOZÁS

A rendőr aki amish nőnek öltözött, hogy elkaphassa a perverz szatírt

Szerző:
Szabó Anna
Egy beépített nyomozó két hónapot töltött amish nőnek öltözve, abban a reményben, hogy elkapja azt a férfit, aki rendszeresen mutogatta magát az amish gyerekeknek.

 

A Pulaski város őrmestere, Chad Adams, kiposztolt a Facebookra magáról egy képet, amin amish öltözékben pompázik. A rendőrség bizonyítékok hiányában sokáig képtelen volt elkapni a szatírt, de Adams őrmester úgy gondolta, hogy fontos lenne az esetet nyilvánosságra hozni, elrettentésképpen. "Meg akartam osztani az emberekkel, hogy mindent bevetünk, hogy megvédhessük a gyermekeinket. Ebbe az is beleértendő, hogy ha kell, amish nőnek öltözünk, csak hogy elkaphassuk végre a szatírt!" - mondta az őrmester.


A képen Adams őrmester látható kék ruhában, fekete köpenyben és sapkában. A helyi amish lakosok, akik nem akarták, hogy gyermeküknek a bíróságon kelljen elmesélniük, hogy molesztálták őket, ellátták a rendőrtisztet ruhákkal, ezzel is elriasztva a gyanúsítottat.

Adams őrmester azt mondta, hogy a férfit nem látták már január óta Pulaskiban, sőt, még 60 mérföldes körzetben sem. A rendőrség úgy véli, hogy a gyanúsított ugyanaz a férfi, akit hasonló viselkedésért ítéltek házi őrizetre, a szomszédos Mercer Countyban.

 

Forrás: News Sky

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL