2 tojásból francia majonéz (lehet 500 ml-es bolti majonéz)
1 dl tejföl
3-4 alma
Gépsonka
Zsúrkenyér
Vaj
A majonézt a tejföllel hígítjuk, és a meghámozott, apróra vágott almát belekeverjük. A zsúrkenyeret a szokásos módon felszeleteljük, a vajjal nagyon vékonyan megkenjük, ráterítünk egy sor almás majonézt és egy vékony szelet sonkával borítjuk.
A sonka alatt levő vastag krém kellemes, pikáns ízt ad a különben nagyon unalmas ízű sonkás szendvicsnek.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK