GASZTRO

Pikáns szendvics reggelire: édes mégis húsos

Szerző:
Szabó Anna
Egy réteg vastag krém teszi a már megszokott sonkás szendvicset szinte királynői ízélménnyé.

 


Hozzávalók:

2 tojásból francia majonéz (lehet 500 ml-es bolti majonéz)
1 dl tejföl
3-4 alma
Gépsonka
Zsúrkenyér
Vaj

 

Elkészítése:

A majonézt a tejföllel hígítjuk, és a meghámozott, apróra vágott almát belekeverjük. A zsúrkenyeret a szokásos módon felszeleteljük, a vajjal nagyon vékonyan megkenjük, ráterítünk egy sor almás majonézt és egy vékony szelet sonkával borítjuk.

A sonka alatt levő vastag krém kellemes, pikáns ízt ad a különben nagyon unalmas ízű sonkás szendvicsnek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL