SZÓRAKOZÁS

Garázsvásár nagyban, a Vasúttörténeti Parkban

Szerző:
Szabó Anna
Idén új rendezvénnyel jelentkezik a Vasúttörténeti Park: május 17-én Kincskereső Garázsvásár csalogatja a régiségek, egyéb használati tárgyak iránt érdeklődőket és persze a családokat.

A manapság divatos „garázsvásár-hullámra” ült fel a Vasúttörténeti Park és gondolta azt tovább: nagyobb teret biztosítanak a családoknak régi csecsebecséik eladásához vagy elcseréléséhez.

Május 17-én, szombaton, aki kilátogat Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkjába, vásári hangulat és régi áruk kavalkádja várja az Orient csarnokban. Adok-veszek, zsibvásári forgatag, mindezt színvonalas keretek között, gyönyörű környezetben.

A rendezvény egész napos családi program, hiszen a látogatók nem csak az antikvitások, ruhák, játékok és más kincset érő csecsebecsék között válogathatnak fél árú belépőért, hanem kipróbálhatják a Vasúttörténeti Park interaktív programjait is, így a kézihajtányt, a nagymozdonyon utazást, a fordítókorongot és persze a gyerekek nagy kedvencét, a kerti vasutat.

Garantáltan az egész család megtalálja a maga számára kedves elfoglaltságot és a rossz idő sem akadály, ugyanis a vásár a fedett Orient csarnokban kerül megrendezésre.

A belépőjegyek 50% kedvezménnyel válthatók a helyszínen.

Árusításra magánszemélyek jelentkezését várjuk, amely csak előzetes regisztráció után lehetséges.

Bővebb információ:

www.vasuttortenetipark.hu

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL