Tisztelt Hölgyeim!

 

A Női Portál különleges együttműködést kezd egy most induló meglepetés oldallal.
Az új portál az országban elsőként a női autósokat fogja kiszolgálni. A Női Portál közönségének jutott az a lehetőség, hogy az új oldal nevét, - még a

nagyközönség nyitás előtt - befolyásolhatja.

Egy pár gondolat az új portál hitvallásából:
„Társaságunk egy olyan hiánypótló honlapot szándékozik elindítani, amely kevésbé szakmai, sokkal inkább autóhasználó-barát módon kívánja a vásárlás előtt álló (leendő) gépkocsi tulajdonosok számára megmutatni a jó választás legfontosabb szempontjait. Az új honlap a következő modulokból épül fel:

  • autóválasztó
  • ajánlatkérés, tesztvezetések szervezése
  • márkaszerviz ajánló
  • karbantartási költségek összehasonlítása
  • hírek, érdekességek

Mindezt márka független, könnyed, közérthető és szórakoztató módon kívánjuk megvalósítani.
Ennek keretében alternatívákat ajánlunk Önöknek a megfelelő autómárka kiválasztásához. Kapcsolatot biztosítunk a különböző gépjármű forgalmazókhoz és a legjobb márka szervizekhez. Az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelő modellt – tesztvezetés során – kipróbálhatja, melynek végén egy személyre szabott árajánlatot kap.
Önöknek – értelemszerűen – nem sokat jelent, hogy egy autó motorja hány cm3 –es vagy mennyi a forgatónyomatéka. Az azonban kiemelten fontos, hogy az ülések könnyen beállíthatóak-e, a gyerekek biztonságosan beköthetők-e vagy belefér-e a csomagtartóba a babakocsi. Esetleg trendi-e a belső kárpit vagy a visszapillantó tükör jól használható sminkeléshez.
Ezért úgy gondoljuk, hogy a NŐ szerepe egy gépkocsi vásárlása során sokkal fontosabb mint azt az első pillanatban gondolnánk.
Mindezekre figyelemmel szeretnénk segítséget nyújtani az érzelmek és a racionális döntések összehangolásában
Bízunk abban, hogy sikerült felkelteni az érdeklődésüket és hamarosan személyesen is találkozunk.”


Szavazzon és nyerjen!

Az érvényes szavazatot leadók között, hitelesített körülmények között  sorsolunk ki, egy 2 nap 1 éjszaka teljes ellátással 10 főre életmód csomagot

az ezotéria új Mekkájába a www.regattahotel.hu csoda helyszínre. Az igénybevétel előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges.  Amennyiben kíváncsi a helyszínre tekintse meg ízelítő képeinket.

Az az érvényes szavazat, amelyik a hozzászólásban a következő nevek egyikét írja be:

 

{SZAVAZAS}

 

 

 

 

autókutató

autómatató
autósnő
női autós

pont jó autó

A játékban csak azoknak a szavazatait vesszük figyelembe, akik betartják a Női Portálnak a szavazás menetére vonatkozó szabályait!

Köszönjük az együttműködést!

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL