GASZTRO

Hawaii-i tésztasaláta

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

10 dkg borsó
2 fej, aprított brokkoli
2 evőkanál dijon mustár
2 evőkanál reszelt lilahagyma
1/3 zöldségolaj
2 evőkanál fehér ecet
Só és frissen őrölt bors, ízlés szerint
2 zellergyökér, darabolva
½ ananász, darabolva
1 vidalia hagyma, darabolva
Fél kg rotini tészta, fogkeményre főzve

 

Elkészítés:

1. Egy kisebb tálban keverd össze a mustárt, a lilahagymát, az olajat és az ecetet. Sózd és borsozd.

2. Keverd össze a brokkolit, a borsót és párold meg, de ne legyen puha. Majd hagyd száradni és hűlni.

3. Egy nagyobb tálban vegyítsd a tésztát, a zellert, az ananászt és a vidalia hagymát. Ha kihűlt a brokkoli és a borsó add hozzá. Majd öntsd le az öntettel és keverd össze. A tálalásig pihentesd.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL