SZÓRAKOZÁS

5 lenyűgöző építmény a világ legeldugottabb pontjairól!

Szerző:
Szabó Anna
Néha te is elvonulnál a világ zajától? Íme, a legmenőbb erdei lakok, az USA vadregényes tájairól!

 

Mindenkinél eljön az a pont, amikor egyszer csak elég lesz az állandó rohanásból, a nagyvárosi nyüzsgésből és a stresszből. Ilyenkor az ember csak arra vágyik, hogy távol a világ zajától, a természet közelében töltődjön fel. Ezekben a helyzetekben segíthet Paul DiMeo amerikai dizájner, aki arról vált híressé az elmúlt időben, hogy olyan házakat is megépített, melyek tető alá hozását rajta kívül mindenki más lehetetlennek tartotta.

A különc szakember lenyűgöző és meghökkentő erdei lakokat tervez vadregényes, megközelíthetetlen helyekre, magányra vágyó emberek megbízásából.

A kivitelezésben Pat “Tuffy” Bakaitis nyújt neki segítséget, akivel bontott gerendákból és más kidobott limlomokból készítek olyan csodaházikókat, ahová szinte mindenki azonnal beköltözne.

Nézd meg, hogyan épít az excentrikus ezermester-páros egyedi és romantikus építményeket a világ eldugott pontjain!

A National Geographic Channel új, Vadregényes építmények című sorozatában te is nyomon követheted az építkezések menetét, és számos ötletet meríthetsz egy saját csodalak felállításához is. A sorozatot május 1-től, csütörtök esténként 21 órakor láthatod a NatGeo műsorán.

További információk: www.natgeotv.com/hu

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL