DIVAT

Okos nőnek okos telefon

Szerző:
Szabó Anna
Az ALCATEL ONE TOUCH IDOL MINI a legújabb mobil trendek minden elemét magában hordozza. A külsejét és méreteit tekintve tipikusan nőknek szóló készülék, tudása és minősége azonban bármely okostelefonnal felveszi a versenyt.

 

Az IDOL széria legutóbbi darabja ez a csöppnyi, tenyérben kényelmesen elférő okos telefon, ami első osztályú teljesítményt és gyors hozzáférést biztosít az e-mailekhez, közösségi hálózatokhoz, zenékhez vagy játékokhoz, megkönnyítve a mindennapokat, bárhol is vagyunk.

A ONE TOUCH IDOL MINI multimédiás okos telefon kifejlesztése során különös gondot fordítottak a részletekre. A mindössze 7,9 mm vastagságú, kecses készülék prémium, csiszolt fém hatású házat kapott, mely változatos, divatos színekben pompázik, a hölgyek legnagyobb örömére. A telefon eleje letisztult, teljes egészében a ragyogó és ultra-érzékeny, 4.3” IPS kijelző tölti ki.

Működtetetését egy kétmagos 1.3 GHz–es processzor biztosítja, melyen a legfrissebb Android 4.2-es operációs rendszer fut, így biztosítva a legjobb mobil kapcsolatot egy olyan készüléken, melyet az olyan tudatos vásárlók keresnek, akik zökkenőmentes, gyors webes és multimédiás élményhez akarnak jutni akár útközben is.

Szépsége, kiváló minősége és tudása ellenére az IDOL MINI ára megfizethető. Mindennek köszönhetően a készülék Európa szerte és már Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend.

Aki kézbe veszi az ALCATEL ONE TOUCH IDOL MINI mobilt, megérti azt, amit a nők már jó ideje tudnak: óriási dolgok is érkezhetnek apró csomagolásban.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL