375g szarvacska
2 evőkanál olívaolaj
1 nagyobb vöröshagyma (300g), feldarabolva
1 nagyobb, piros, kaliforniai paprika (350g), feldarabolva
3 hosszúkás, vékony padlizsán (180g), vékonyra szeletelve
150g felszeletelt szalámi
400g paradicsomszósz
2 evőkanál apróra vágott, friss petrezselyem
40g parmezánforgács
1. A tésztát főzzük puhára, majd alaposan szűrjük le. Melegítsd fel az olajat egy nagyobb serpenyőben. Add hozzá a felvágott hagymát, a kaliforniai paprikát, a padlizsánt és a szalámit. Addig süsd, amíg a zöldségek megpuhulnak.
2. Adj hozzá paradicsomszószt és petrezselymet. Párold, amíg jól átforrósodik. Keverd össze a tésztát és a zöldséges keveréket. Parmezánforgáccsal meghintve tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK