KÖZÉRZET

Holdenergiák a jó közérzetért

Szerző:
Szabó Anna
A holdfázisok változásait érdemes figyelnünk. Erőteljesen befolyásolják egészségi állapotunkat, akár a természet körforgását. Minden csillagjegy más szervünkkel áll kapcsolatban. Megmutatjuk neked, hogy mikor mire kell ügyelned.

 

Segítő holdfázisok

A Hold energiája igen nagy hatással van szerveink egyes területeire. 
A különböző gyógykezelések (akupunktúra, masszázs, szépség vagy vitaminkúra), Növő hold (újholdtól számítva teliholdig) idején a leghatásosabbak. Ilyenkor testünk és lelkünk könnyebben befogadja a különböző energiákat, és anyagokat.


A káros szenvedélyek leküzdését érdemes a Fogyó hold idejére időzítenünk. Ha már hosszú idő óta tervezzük, hogy leszokunk a dohányzásról, a mértéktelen alkoholfogyasztásról, vagy az igen megterhelő, és egészségtelen késő esti lakomázásokról, ebben az időszakban nagy sikereket érhetünk el ezen a téren. Testünk és lelkünk a Fogyó hold idején sokkal könnyebben képes megszabadulni terheitől.

Holdnaptár segítségével figyeld a csillagjegyedet!

Megtudhatod, hogy a csillagjegyed által uralt napon, melyik szervedre kell fokozott figyelmet fordítanod.
Így elkerülheted a különböző megbetegedéseket!



A Kos napjaira jellemző a már szinte elviselhetetlenné váló, sajgó fejfájás. Ilyenkor a Kos jegyben születtek szeme is sokkal érzékenyebb.




A Bikák nagyon ügyeljenek nyakuk épségére. Egy rossz mozdulat, és kész a baj. Mindenképp kerüljék a szeles helyeket. A hideg szél gyulladást okozhat. A Bika jegy szülöttei feltétlenül fordítsanak nagy figyelmet fogaik, állkapcsuk, és füleik megóvására.




Amikor a Hold az Ikrek jegyében áll, kimondottan ügyelni kell a sporttevékenységek óvatos végzésére. Az Ikrek jegyben szülöttek könnyen megsérülhetnek. Nagyon vigyázzanak a lábukra!




A Rák jegyűeket a felfázás veszélye fenyegeti. Ilyenkor ajánlott a réteges öltözködés. A mellkas, a gyomor, a tüdő, a máj, és az epe hólyag tájéka a legveszélyeztetettebb.




Az Oroszlánok keringési problémákra panaszkodnak. Gerincükre nagyon vigyázzanak. Ezeken a napokon a hátuk könnyen megfájdul.





Emésztési problémák, a lép és a mirigyek érzékenysége jellemző a Szűz napjaira. Késő este semmiképp se egyenek sokat a Szűz jegy szülöttei.






A Hold a Mérleg jegyében áll. A Mérleg napjait hólyaggyulladás, vese problémák kialakulása jellemzi.




A különböző vírusos, és nemi úton terjedő fertőzések fenyegetik a Skorpió jegy szülötteit. Az alhas területe is rendkívül érzékenyen reagál ezeken a napokon.




A hirtelen mozdulatok elkerülésével óvhatják gerincüket.
A Nyilasok ebben az időszakban gyakran panaszkodhatnak gerincfájdalmakra. Vigyázat! Egy rossz mozdulat idegbecsípődést eredményezhet.





A Bakok vigyázzanak térdük épségére. Napjaikon semmiképp se menjenek síelni, futni. Ne végezzenek olyan sportot, amely térdüket nagyon nagy megterhelésnek tenné ki.




A Vízöntőkre is ugyanaz érvényes, ami a Bakokra. A vádlik, az ízületek kímélése nagyon fontos.




A Halak egy kellemes lábfürdővel enyhíthetnek problémáikon. Ezeken a napokon a tyúkszem és a szemölcs előfordulása igen gyakori.



Tipp:
 A tyúkszem ellen a legkiválóbb természetes gyógymód:

Fürdés után érdemes egy kisebb darab fokhagyma szeletet helyezni közvetlenül a tyúkszemre. Sebtapasszal jól ragasszuk le, és hagyjuk az érintett felületen egy éjszakán át. Minden lefekvés előtt alkalmazhatjuk a kezelést. 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL