GASZTRO

Habkönnyű, felturbózott májkrém

Szerző:
Szabó Anna
Ha szereted a májkrémet, de már túl egyszerűnek találod, akkor ezt a receptet neked találták ki. Próbáld ki melegszendvicsként, nem fogsz csalódni!


50 dkg kenőmájas
15 dkg natúr sajtkrém
1 evőkanál mustár
majoránna
őrölt fekete bors

(Tipp: Ha majoránnás kenőmájast veszünk, akkor nem kell külön majoránnával fűszereznünk a krémet)

Elkészítése:
A kenőmájast a sajtkrémmel együtt (robotgéppel) jó habosra keverjük, majd mustárral, majoránnával, borssal ízesítjük.

Finomra vágott csemegeuborkát, kapribogyót vagy aszalt szilvát tehetünk a krémbe.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL