ANGYALISKOLA

Újratervezés angyalaiddal!

Szerző:
Szabó Anna
Te is, mint bárki más, az Univerzum gyermekeként egyedi vagy. Olyannyira, hogy nincs még egy ember, aki ugyanúgy látná a világot, ugyanazt gondolná és ugyanabban a helyzetben ugyanazt tenné. Mégis úgy tűnik, hogy sokan könnyedén élik meg az élet olyan kihívásait, ami másoknak komoly kihívást jelentenek! Hogyan lehet könnyedebben venni az élet viharait? Egyáltalán lehet?

 

Természetesen lehet, és mint az várható, nem könnyű elsajátítani a módját. Mindannyiunkban munkálkodik a kényszer, hogy helyt álljunk. Helyt álljunk a családunk előtt, a munkahelyünkön, sikeresek legyünk iskolás éveink alatt, majd teremtsünk egzisztenciát és ezzel párhuzamosan éljük meg a szerelem és a családalapítás gyönyörű csodáját. Ahhoz, hogy ezt megélhessük, szigorú tervet kell teljesítenünk, amit jó esetben egy szerető és gondoskodó családi háttér támogat. Akár meddig is jutunk el ebben, előbb-utóbb felmerül mindenkiben az igény, hogy spirituális fejlődésében is elérje a fejlődésének azon fokozatait, amik közelebb viszik életfeladatai teljesítéséhez.

Valóban mindent nekünk kell irányítanunk?

Nem csoda, hogy ebben a minden szempontból teljesítményorientált taposómalomban kicsúszik a kezünkből az irányítás és úgy érezzük, nem jól haladnak a dolgaink. Kérdés, hogy szükséges-e mindent irányítanunk? Kezünkben van minden ismeret ahhoz, hogy döntéseink kockázatait felmérjük, vagy egyszerűen kényszerből lépünk és vaktában haladunk? A válasz olyan kézenfekvő, hiszen tudjuk, mi a cél és keményen dolgozunk is azért, hogy azt elérjük. Ráadásul lépten-nyomon azt olvashatjuk, hogy angyalaink segítenek, ha tudjuk, mit is akarunk, sőt, útba igazítanak és védelmeznek minket. Mégis, időnként jobb megállni egy pillanatra, ha összecsapnak a fejünk felett a balszerencse hullámai!

Mély levegő, fejeket fel és érkezik a segítség!

Kérd Cassielt, a türelem angyalát, hogy segítsen felülemelkedni önmagadon. Lépjen hozzád és húzzon a magasba, nézd onnan az utadat, ahonnan angyalaid tekintenek le rád. Mozdulj ki a gödörből, így megtalálhatod az arany középutat, ahol erőfeszítéseid meghozzák a várt eredményt ahelyett, hogy egyre távolabb taszítanának a céljaidtól.

Cassiel legfőbb fegyvere, hogy megtanít elfogadni. Elfogadni a helyzetet, azt a tényt, hogy nem véletlenül éppen most kezdtél kételkedni önmagadban. Hiszen véletlenek nincsenek, időnkét hátra kell tekinteni és elfogadni a jeleket a múltból. Időnként hagyni kell, hogy a dolgok megtörténjenek minden ok és cél nélkül, hogy tanulhassunk belőlük, hogy új szemléletekkel gazdagodva merészebben vágjunk bele a folytatásba.

Mindegy, hogy a szerelemben, a munkában a tanulásban, az egészségedben, vagy a pénzügyeid terén ért nehézség. A lényeg, amit Cassieltől megtanulhatsz, hogy az okos mindig a pillanatban elérhető legjobb megoldást keresi és az abból kihozható eredményt fogadja el a legjobbnak. Tanuld meg a legnehezebb pillanatokban is azt keresni, mit tanulhatsz ebből a helyzetből, és Cassiel rámutat majd a helyes lépésre. Az ő mottója: a sötétséget mindig a felkelő nap követi. Semmi sem állandó, így a bajok sem, de átlépni felettük csak úgy lehet, ha eltávolodunk tőlünk. Messziről szemléljük őket, és minél messzebb távolodunk gondolatban, úgy zsugorodik majd mákszemnyire az, ami eddig eltakarta a lehetőségeket előlünk!

Vesd be angyalaid segítségét, nézd a problémáidat az ő szemükkel és meglátod, hogy a helyzeted nem is annyira kilátástalan. Engedd, hogy átadják a Teremtő gondoskodását, majd köszönd meg nekik, hogy szüntelenül a védelmeden munkálkodnak. Keresd a pozitív változásokat, a jeleket, amik félreérthetetlen jelei annak: itt vannak, dolgoznak, figyelnek téged.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL