SZÓRAKOZÁS

Megdöbbentő részletek Jézus életéről!

Szerző:
Szabó Anna
Jézus Krisztus talán a leghíresebb ember, aki valaha is élt a Földön. Azt hihetnénk, hogy már mindent tudunk róla, de ez nagyon távol áll az igazságtól. Életét még mindig számos kérdés és rejtély övezi...

 

A húsvét vasárnapján bemutatásra kerülő Jézus titkai című film hét olyan rejtélyre világít rá, melyek évszázadok óta foglalkoztatják a keresztényeket, ám konkrét válaszokat eddig még nem kaptunk rájuk. Jézus élete ugyanis tele van különös eseményekkel, megválaszolatlan kérdésekkel, furcsa közjátékokkal és misztikus részletekkel. Valóságnak hiszünk számos részletet, ám ezek sokszor elfedik szemünk elől a világtörténelmi jelentőségű életút mélyebb összefüggéseit. A National Geographic Channel kétórás különkiadása meglepő új információkról lebbenti fel a fátylat számos eddig homályban maradt részlettel kapcsolatban.

A rejtélyek Jézus születése pillanatában kezdődnek. Az emberek többsége azt hiszi, a születéstörténet csak a Jézus érkezése körüli örömről és boldogságról szó. Ám már ekkor olyan jeleket látunk, amelyek valami nagyon mást vetítenek előre. Mi lehet az a sötét üzenet, ami egy általunk olyan jól ismertnek hitt történet mögött rejlik?

Jézus híres csodatételei és halálának körülményei is számos kérdést felvetnek. A NatGeo gyönyörű, művészi igénnyel fényképezett filmje Jézus hosszú és rögös útját mutatja be a betlehemi istállótól egészen a keresztig, ám olyan aspektusban, ahogyan eddig még nem láthattuk. Az elgondolkoztató filmet április 20-án, vasárnap este 18 órakor vetíti a csatorna.

 

Forrás: National Geographic Channel

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL