2018. május 22. - Júlia, Rita
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 22. - Júlia, Rita
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szex egyedül - így is lehet csodálatos!

A szex örömöt ad, megszépít és fiatalít. Az egészséges élet egyik legfontosabb energiaforrása. Hosszabb-rövidebb magányos életszakaszodban se feledkezz hát meg róla! Fedezd fel a tested, tanuld meg átélni a gyönyört akár partner nélkül is! De honnan tudod, hogy hiányzik a szex?

 

 

Honnan tudod, hogy hiányzik a szex?

Fizikai tünetek: fáradékonyság, levertség, bőrproblémák, ingerlékenység

Mentális tünetek: A szexualitás hiánya akár oda is vezethet, hogy pótcselekvéseket kezdünk felvenni. Ilyen lehet például a mániás takarítás, testünk bizonyos pontjainak rendszeres érintése, körömrágás, hajunk birizgálása, stb. Ha különös szokásokat vettél fel, előfordulhat, hogy a hosszabb ideje tartó egyedüllét, az intimitás hiánya okozza ezeket a tüneteket.

Először is ne szégyelld. Mert mindenkinek szüksége van rá. Ha annak idején, gyerekkorodban tabunak számított ez a téma, és minden szexuális jellegű információtól elzártak, óva intettek tőle, pironkodva reagáltak a témára, kialakulhatott benned egyfajta bűntudat szexuális vágyaiddal kapcsolatban. Ezt most meg kell tanulnod leküzdeni! Minden embernek szüksége van a gyengédségre, az érintésekre ahhoz, hogy harmonikus életet élhessen, és főként ahhoz, hogy önmagával is harmóniában lehessen. 


Változz kislányból felnőtt nővé! 

Az alábbi utasítások segítségével újra átélheted azt a folyamatot, ahogy gyermekként megismerted az intimitás varázsát, majd felfedezted a gyönyör forrását.

1. .Az első „randevúd”

Jelölj ki legalább egy napot a héten, amikor néhány órát csak és kizárólag magadra fordíthatsz. Gondoskodj róla, hogy ezalatt az idő alatt senki se zavarhasson! Kapcsold ki a telefonod! Képzeld el, hogy randevúra készülsz. Végy egy kellemes fürdőt, öltözz szexi fehérneműbe, amiben igazán kívánatosnak érzed magad.

Helyezd magad kényelembe, majd tégy úgy, mintha egészen fiatal szűz lány lennél. Kezdj ismerkedni a testeddel, lágyan indulj el felfedezőútra. Ne a szokásos módon próbáld elérni a csúcsot, sőt, egyelőre ne arra törekedj. Próbáld megfigyelni, hogy mely pontokon vagy a legérzékenyebb. Dörzsölgesd a mellbimbóidat, simítsd végig nyakadat, nagyon gyengéden.


Képzeld el, amint egy férfi érint meg. Az a férfi, akit a legjobban szeretsz. Képzeld el, amint ujjaival hozzáér bőrödhöz, érintése szinte áthatol rajta. Ujjaid hegye éppen csak érintkezzen bőröddel. Nagyon lassan haladj egyre közelebb intim testrészed felé. Lágyan simogasd combod belső felét, majd körkörösen haladj egyre közelebb és közelebb a csiklód felé. Ha száraznak érzed magad, nedvesítsd be ujjaidat, és lassú mozdulatokkal mutatóujjad hegyével simítsd fel és le hüvelyed nyílását. Amikor közeledik a csúcspont, lassíts, és óvatosan hagyd abba az önkielégítést. Próbáld meg úgy, hogy nem éred el az orgazmust.


2. A következő alkalomig ne várj túl sokáig (legyen akár még ugyanazon a napon!)

Ekkor még érezheted a majdnem átélt gyönyör korábbi elmaradásából fakadó vágyat, hogy végre beteljesedjen ez a csodálatos élmény. Kezdd újra az előjátékot. Válaszd azt a testhelyzetet és helyszínt, ahol a legnagyobb biztonságban érzed magad, leginkább védve vagy a környezeti ingerektől. Szólhat kellemes zene, gyújthatsz gyertyákat, vagy akár teljes sötétségbe is burkolózhatsz. Van, aki jobban szeret elbújni egy takaró alá. Első alkalommal tedd így! Borítsd le tested egy könnyű lepedővel. Képzeld el, hogy most átélheted életed első orgazmusát! A korábbihoz hasonlóan térképezd fel tested minden érzékeny pontját. Ezen a napon próbáld ki a csikló orgazmust. A vaginális gyönyört tartogasd egy későbbi alkalomra! 


Légy gyengéd magadhoz, add meg a módját!


3. Készülj az újabb alkalomra! 

Már reggel úgy indítsd a napot, hogy gondolj arra, amit akár délután, akár az esti órákban fogsz átélni. Minél jobban vágysz már rá, annál nagyobb lehet a robbanás. Többször is juttasd eszedbe, hogy randevúra készülsz magaddal.

4. Minden alkalomra tartogass magadnak egy új élményt! 5. Próbálj ki bátran szokatlan pózokat is!
 

Például térdelj az ágyra, felsőtesteddel dőlj előre, így csípőd felemelkedik. Ujjaiddal hátulról közelíts magadhoz, előre benedvesített ujjaiddal. Próbálj úgy mozogni, hogy mellbimbód közben érintkezzen az ágyneművel. A finom dörzsölés hatására érezni fogod a lüktetést egész testedben. 


6. Egy másik alkalommal keress új helyszínt. 

Például a homályos fürdőszobában, amikor épp, hogy kiléptél a zuhany alól... 
A párás levegőben pislákoló gyertyaláng nagyon erotikus hangulatot teremthet. Legyen majdnem teljesen sötét a helyiségben. Álló helyzetben, egyik lábaddal támaszkodj a kád szélére, majd hátulról simítsd meg fenekedet. Simogasd lágyan fenekedet, combjaidat, majd lassan közeledj szeméremdombodhoz. Ujjaiddal óvatosan keresd meg az édes nyílást, majd lassan hatolj magadba. Forgasd ujjad, vagy ujjaidat hüvelyedben, ujjaid hegyével, próbáld elérni a legizgatóbb pontot.


7. Válj felnőtté! 

Ahogy egyre rendszeresebben randevúzol magaddal, képzeld, ahogy egyre többet tanulsz önmagadról, amint újra átéled a felnőtté válást. Minden alkalommal egyre nőiesebbnek, érettebbnek érzed majd magad..


8. A változatosság gyönyörködtet! 

Egy következő „találkozáson” maradj felöltözve, majd egy azt követőn légy félmeztelen. Minél változatosabbak ezek az alkalmak, annál több lehetőséget fogsz felfedezni saját magadban.

Ha legközelebb már párosan randevúzol, még izgalmasabb lehet az együttlét, ha felidézed, mikor milyen környezetben, testhelyzetben, milyen módon szereztél örömet magadnak. 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Kend fel ezt a maszkot az arcodra, és láss csodát - 20 perc múlva 10 évet tagadhatsz le!

Kend fel ezt a maszkot az arcodra, és láss csodát - 20 perc múlva 10 évet tagadhatsz le!

Nincs nő, akit akár tudatosan, akár tudat alatt ne zavarna a ráncosodás, a bőr öregedése. Tudtad, hogy erre van egy remek megoldás? Ha kipróbálod ezt a maszkot, te magad is meggyőződhetsz róla, ugyanis már egyetlen alkalommal legalább 10 évet letagadhatsz a korodból.

Tovább »
15 egyszerű szokás, mely éveket adhat az életedhez - Gondolkozz el rajta, és becsüld meg!

15 egyszerű szokás, mely éveket adhat az életedhez - Gondolkozz el rajta, és becsüld meg!

Ki ne szeretne egy kicsit tovább élni? Jó, ha tudod, hogy néhány egyszerű változtatással, már sok mindent elérhetsz ennek érdekében. Ez a 15 egyszerű szokás például nem csak egészségesebbé tesz, hanem a várható élettartamot is növeli.

Tovább »
Mennyire éget meg a szerelem a tüze a nyáron?  Oshun istennő már most megjósolja a nyári szerelmeket

Mennyire éget meg a szerelem a tüze a nyáron? Oshun istennő már most megjósolja a nyári szerelmeket

Oshun az egyik legnépszerűbb istennő az afrikai joruba vallásban. Ő a szerelem, a szexualitás, a termékenység, a szépség és a folyók, de még a jövőbelátás istennője is. Mint láthatod, hatalmában áll már most megmondani, hogy mi vár rád az idei nyáron, mit hoz neked a szerelem, egész pontosan, mennyire éget meg és akár még azt is megtudhatod, hogy ki által!

Tovább »

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép