UTAZÁS

Tornácos Ház Hegykő - az élmények tornácán - Nyereményjátékkal

Szerző:
Szabó Anna
A Magyarországon fellelhető színvonalas vendéglátó és szállodai szolgáltatók egyik ékes példája a hegykői Tornácos Panzió és Étterem.

Egy jól átgondolt, és apránként egymásra épített pihenő-komplexum az, ami 1996-tól kezdve alakul itt a Hospely család munkája nyomán. Évről évre növekvő, mára 40 főre nőtt munkatársi csapattal a háttérben, a környék egyik legjelentősebb idegenforgalmi szolgáltatójává vált.

A Tornácos Ház gyönyörű természeti környezetben, a Fertő tó közvetlen szomszédságában, a Fertő Hanság Nemzeti Park szívében várja a pihenni, kikapcsolódni, sportolni vágyókat.

 

Elsőként a Védnöki Táblával kitüntetett Tornácos Étterem készült el, ahol az ízlésesen berendezett falak között a tájra jellemző gasztronómiai értékek várják a vendégeket. Az Étterem fő specialitása a szürkemarha húsából készült finomságok. A hungaricumként számon tartott fajta, garantáltan „tiszta forrásból”, a szomszédos Fertő – Hanság Nemzeti Parkból kerül a konyhára. A szürkemarha hagyományos magyar ételeink valódi alapanyaga. Ízvilága, a lassú felnevelésnek és a legeltetésének köszönhetően gazdagabb a többi marhahúsnál.

Az étterem méretei ellenére - amely 190 fő, a nyári időszakban 250 fő befogadására is alkalmas - több különböző helyszínének köszönhetően családias és bensőséges hangulatot áraszt.

 

Az egészséges gasztronómiai élvezetek után kihagyhatatlan a testi – lelki felüdülés.

Mára a Tornácos szolgáltatásainak egyik legvonzóbb eleme a wellness udvar, amelyben a különféle szaunák mellett élményfürdő, teabár, fitness terem és egy gyönyörű pihenőudvar várja vendégeit.

Mindenütt tisztaság, kényelem, és sok apró figyelmesség: kényeztető szolgáltatások; fodrász, kozmetika, masszázs, békés pihenőszigetek.

A környék állat-, és növényvilágát felfedezni vágyóknak a tanösvények, különböző túraútvonalak kellemes felüdülést adhatnak.

A kerékpározás szerelmeseinek a Fertő-vidék igazi paradicsomot jelent. Közvetlenül a Tornácos ház előtt elhaladó, megújult kerékpárúton kerülhetik meg a Fertő tavat.

A táj hangulatos, a terep könnyű, a tó körül végig aszfaltozott útvonalakon lehet haladni,

történelmi, építészeti és néprajzi nevezetességek között.

A teljes kör kb. 120 km-es távot jelent, ami akár egy nap alatt is teljesíthető.

Tipp kevésbé gyakorlott kerekezőknek: Ilmitz-től Mörbischig kombinálják a túrát egy kellemes hajókázással, ugyanis a két csodálatos osztrák falu között szezonban komp közlekedik. („Kiskör: 60 km)

A Tornácos házban lehetőség van kerekpár kölcsönzésre, tárolásra és szervizre is.

 

Drót szamárral a Fertő-tájon

Mi is lehetne kellemesebb egy gyönyörű napsütéses napon, mint kerékpáron felfedezni a varázslatos Fertő-tájat… Jól kiépített kerékpárutakkal, természeti kincsekkel, kulturális látnivalókkal biztosítja a környék a felejthetetlen napokat, Tornácos Panziónk pedig mindezt megkoronázza védnöki táblás étteremével, kényeztető wellness udvarával és barátságos hangulatával.

  • 2 éjszakás elhelyezés kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás, bőséges büféreggelivel, 4 fogásos vacsorával
  • Korlátlan wellness használat: élménymedence hidromasszázzsal, finn szauna, gőzfürdő aromaterápiával, pihenőkert, teabár Naturland gyógyteákkal
  • Fitneszterem, cardio- és erőgépekkel
  • Személyenként kerékpár biztosítása a teljes itt tartózkodás alatt
  • Meglepetés „Bringás úti csomag”
  • Személyenkénti kerékpáros Fertő-tavi komp transzfer (Fertőrákos-Mörbisch/Illmitz között)

 

Játssz velünk, mert most nyereményjátékunkkal félpanziós hétvégét nyerhetsz a Tornácos Panzió és Étterembe! Ehhez nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod néhány kérdésünkre.

Tovább a kérdőívhez >>

  

Áraink:

Alap időszakban: 23.900,- HUF / Fő / 2 éjszaka

Főszezonban (Június 06 – Szeptember 07.): 25.900.- HUF / Fő / 2 éjszaka

Érvényes: 2014. április 01- október 31-ig, kivéve az ünnepi időszakokat!

 

Induljon útnak, élvezze a személyes törődést,

érezze otthon magát és merüljön el az élmények tornácán!

 

H-9437, Hegykő, Kossuth L. u. 74-78.

Tel: +36-99 540 200

e-mail: info@tornacos.hu

www.tornacos.hu

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL