LELKIPATIKA

Így lehetsz a saját sorsod látnoka

Szerző:
Szabó Anna
Ha hiszed, ha nem, minden ember született tisztánlátó és gyógyító: kis tanulással, gyakorlással és hittel bárki megtanulhatja, hogyan kell részletes és pontos jóslásokat adni. Most megmutatjuk, hogyan produkálhatsz azonnali eredményeket magadnak az önjóslat terén.
 

Először is - hogy mindent megérts -, tisztázzunk néhány olyan kérdést, amely leggyakrabban felmerül, mihelyt a jóslás szóba kerül.


Mi az a tisztánlátás?


Tisztánlátás az a képesség, amelynek segítségével érzékeken túli, képek és képzetek formájában megjelenő vizuális információkat kapunk és fejtünk meg. Nincs köze a szemhez, de annál több köze van a szem mögött megbúvó végtelen világegyetemhez. Ugyanazokat a mechanizmusokat és agyunknak ugyanazokat a területeit használjuk ilyenkor, mint álmodás vagy fantáziálás közben. Ha el tudsz képzelni valamit, legyen az akár egy egyszerű kör, akkor rendelkezel tisztánlátói képességekkel.


Miért érdemes megtanulni, hogyan kell jósolni?


Azért, mert első kézből szerezhetsz olyan információkat, amelyek egyébként soha nem jutnának tudomásodra. Automatikusan profi időutazóvá válhatsz: a lelked, mint kapitány és a tisztánlátásod, mint időgép segítségével könnyedén ugrálhatsz át a múltból a jövőbe (egyébként is folyton ezt tesszük, csak nem tudatosan), és felbecsülhetetlen értékű kincseket csempészhetsz jelenlegi testedbe. Ráadásul, amikor az energiát vizsgáljuk, meg is tudjuk változtatni azt, így a tisztánlátás képessége a gyógyulásban, a változásban és a fejlődésben is segítségedre lehet.

A jóslás egyfajta meditáció. Ám sokkal jobban rákényszerít az összpontosításra, hiszen abban a pillanatban, hogy figyelmünk elkalandozik, nem kapunk több információt. A jóslás egyfajta relaxált állapotba hoz bennünket, ami miatt képtelenek leszünk aggodalmainkra koncentrálni. Tisztánlátói kepeségeink fejlesztésével teljesen szokatlan módokon erősödhetünk. Az erősödés alatt azt értsd, hogy lelki erőt nyerhetsz, uralkodni tudsz magadon, stb.


Miért jósolhatna az ember magának?


Bár a jóslás által a jövőre vonatkozóan is szerezhetsz információkat, az igazi jóslás a jelenre is kiterjed, hogy kiderüljön, milyen hatások érnek, vagy milyen változtatásokat kell tenned a vágyott jövő érdekében. A jóslás segíthet tisztázni az érzelmeidet és tapasztalataidat, továbbá rendet teremthet a zűrzavarban. Noha olyan dolgokat is megtudhatsz általa, amelyekkel nem voltál tisztában, de ami ennél is fontosabb, gyakran olyan gondolatokra és érzelmekre derít fényt, amelyeket még magadnak sem mertél bevallani.


Miért nem tudok a képességeimről?


Az emberek nagy többsége nem hiszi el, hogy médiumi képességekkel rendelkezik, mert tévesen azt képzelik, ha tényleg így lenne, akkor biztosan tudnának róla. De honnan tudod, hogy rendelkezel bizonyos képességekkel? Csak úgy derítheted ki, ha teszel egy próbát. Ha még sohasem próbáltál énekelni, nem tudhatod, hogy szép hangod van-e. Ugyanez igaz a tisztánlátásra is. Néhány egyszerű technika megismerésével és némi türelemmel, gyakorlással, fegyelmezettséggel bárki tisztánlátóvá tud válni.

A tudatosság legnagyobb ellensége a félelem. Sokan annyira félnek megtudni, mi lapul saját személyes erejük és szabadságuk ajtaja mögött, hogy inkább önként a sötétségben maradnak. A tisztánlátás útja a változás útja, a változás pedig, mint tudjuk, nem mindig könnyű.


Már most is használod médiumi képességeidet!


Életünk mindenpillanatában ezoterikus élményekben van részünk, csak éppen nem vesszük észre, mi történik körülöttünk. Rengeteg gondolatunk, érzésünk, testi észleletünk, álmunk, fantáziaképünk, szorongásunk származik rajtunk kívül álló forgásból, de mi tévesen azt hisszük, hogy saját szellemünk és testünk generálja ezeket.

A médiumi képessége spirituális képességet. Lélekként ugyanazon jellemzőkkel rendelkezünk, mint amelyeket Istennek tulajdonítanak. A lélek teremtő erővel bír: mindentudó és mindenütt jelenvaló. A te lelked is rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, még akkor is, ha élő testhez kapcsolódik – a te testedhez. Ezeket a médiumi, spirituális képességeket a következőképpen lehet csoportosítani: tisztánhallás, transzmediális tevékenység, telepátia és tisztánérzés, melyeket muszáj megismerned ahhoz, hogy jósolni tudj.


Tisztánhallás


A tisztánhallás képessége lehetővé teszi, hogy meghalljuk más – testtel rendelkező vagy test nélküli – lelkek gondolatait. Legtöbben azt hiszik, hogy minden gondolat, ami a fejükben van, saját maguktól származik, pedig ez néha egyáltalán nem felel meg a valóságnak. Előfordult már veled, hogy rengeteget küszködtél egy kacifántos problémával, aztán amikor már éppen feladtad volna, hirtelen egy nagyszerű megoldás pattant ki a fejedből? Szerinted honnan származott ez a megoldás?


Telepátia


A telepátia segítségével érzékeken túli eszközökkel tudunk üzeneteket küldeni és fogadni. Talán neked is feltűnt már, hogy azok, akikkel nagyon szoros kapcsolatban állsz, így a testvéred, legjobb barátod, férjed, befejezik a mondataidat, vagy azt a kérdést teszik fel, amit te is fel akartál tenni éppen. Igaz, ez néha kettőtök hasonlóságából ered, de az esetek többségében inkább médiumi képességeiddel van összefüggésben.


Transzmediális tevékenység


A transzmediális tevékenység során a lelkünk, energiánk kilép a testünkből, és más lelkeket és energiákat ültet bele. Képzeld el, hogy egy tanteremben ülsz. Jól tudod a tananyagot, és ez élet más területein is jól alakulnak dolgaid. Hirtelen leül melléd egy nő, aki nagyon izgul, hogy jó jegyet kapjon, ráadásul nagyon csúnyának vagy butának képzeli magát. pillanatokon belül beszippanthatod energiáját, és a saját önbecsülésed is drámaian zuhanni kezdhet, függetlenül attól, beszélgetsz-e vele, vagy egyáltalán észreveszed-e őt. Az idegesség és a szorongás nemcsak ragadós, hanem egész lavinát indíthat el: lehetünk bármilyen magabiztos szónok, ha környezetünk lámpalázas, mi is átvesszük idegességüket, és nehezebben boldogulunk beszédünkkel. Önbecsülésünket nagyban befolyásolhatja, hogy mások mit gondolnak rólunk vagy akár saját magukról.


Tisztánérzés


A tisztánérzés mások érzéseinek átélését jelenti. Jelzés lehet az is, ha valaki más érzelmeit „közvetítjük”, ha minden különösebb ok nélkül dühösek leszünk jelenlétében. Veled is előfordult már, hogy tökéletes hangulatban voltál, jól érezted magad a bőrödben, és alig vártad, hogy találkozz valakivel, de miután eltöltöttél némi időt az illető társaságában, hirtelen minden ok nélkül bosszús, dühös, rosszkedvű lettél? Bár több magyarázat is létezhet erre, az egyik lehetőség az, hogy megérezted a rajtett haragot, és a te tested lett a közvetítője ennek az érzelemnek.


Hogyan jósolj magadnak?


Fontos, hogy ezt a részt csak akkor kezdd olvasni, ha a fentiek közül már mindent megértettél és tisztában vagy mindennel.


Válassz egy olyan helyiséget, ahol senki sem zavarhat. Hallótávolságon belül minden zenét kapcsolj ki, a tévéről nem is beszélve. A zene a meditáció bizonyos fajtáinál nagyon megnyugtató tud lenni, de jóslás közben csak elvonja a figyelmedet.


1. lépés - Tudasd a világegyetemmel, hogy jóslásra készülsz!




Az az idő, amit jóslással töltesz, eltér a nap többi részétől. Lényednek azt a részét tárod fel, amelyben a megszokottól eltérő szándékok, aggodalmak, energiák és kapcsolatok bújnak meg. Érdemes tehát világossá tenni tested, szellemed és lelked előtt, hogy különleges feladatra készülsz, amelyhez elengedhetetlen az átlényegülés. Ezt úgy oldhatod meg, ha kialakítasz egy rituálét, amelyet minden jóslás előtt elvégzel. A rituálé részeként, és hogy segíts testednek az átállásban, érdemes olyan testhelyzetet felvenni, amely világosan jelzi, hogy eljött a jóslás ideje. Jelölj ki egy helyiséget, sarkot vagy széket, amelyet csak jósláskor használsz. 

Ha a kezedet tenyérrel felfelé fordítva öledbe helyezed, megkönnyíted az energiaáramlást, ráadásul a további jóslások során ezzel jelezheted magadnak, hogy jósolni szeretnél. Az első perceket mindig azzal kell eltöltened, hogy elengedd azokat az idegesítő gondolatokat, amelyeknek semmi közük a jósláshoz. Hunyd le a szemedet, és csak akkor nyisd ki, ha végeztél a jóslással, és készen állsz arra, hogy visszatérj a hétköznapi tevékenységeidhez. 



2. lépés – Ima



A jóslást bevezető ima segít megteremteni a szeánszhoz szükséges energiát, összekapcsol energiáid és információid forrásával, és további jelzéseket ad a lelkednek arra vonatkozóan, hogy ideje aktiválni tisztánlátói képességeidet. Bármilyen általad ismert ima megteszi. Vannak, akik a kötött imákat kedvelik, míg mások egy-egy mantrát vagy néhány egyszerű szót ismételgetnek. Az ima szövege tulajdonképpen lényegtelen, inkább az a fontos, mekkora hévvel imádkozol. Akár a saját szavaiddal fogalmazod meg érzéseidet, akár ismert imát mormolsz el, sokkal eredményesebb leszel, ha minden egyes szóra komolyan odafigyelsz, és nemcsak gépiesen darálod a szöveget, hanem egész lényedet beleadod az imádkozásba.



3. lépés – A mentális képernyő létrehozása



Ha tisztánlátásod segítségével szeretnél médiumi információkat szerezni, szükséged lesz valamire, ahol ez az információ megjelenhet. Ahogyan a tévénézéshez képernyőre, a számítógépezéshez pedig monitorra van szükség, a tisztánlátási képek megtekintéséhez rendelkezned kell egy mentális képernyővel. Lehunyt szemmel képzeld el, hogy a fejed közepéből, a harmadik szemeden keresztül egy képernyőre látsz, amely a homlokodtól pár cm-re helyezkedik el. Figyeld meg, milyen ez a képernyő: van-e kerete, és ha igen, milyen az a keret, mindkét oldalon egyenes esetleg hajlított vagy szimmetrikus? Milyen színű a keret és milyen színű maga a képernyő. Nézd meg, van-e valami szokatlan a képernyőn! Ha nem tetszik, amit látsz, egyszerűen képzeld el, hogy kiiktatod a neked nem tetsző részt, vagy gondolatban semmisítsd meg az egész képernyőt, majd tudatosan tervezd meg, milyen legyen az új. Figyeld türelmesen a képernyőt egy-két percig, hátha megváltozik rajta valami. Minden észrevehető változás a rá ható energia következménye.



4. lépés – A mentális képernyő leföldelése



Bármilyen ártalmas energiát el tudsz távolítani mentális képernyődről (beleértve azt az energiát is, amely esetlegesen akadályoz a képernyőre való koncentrálásban, vagy annak elképzelésében), ha földelő zsinórt csatlakoztatsz hozzá. Csak képzeld el, hogy egy energiaoszlop segítségével összekötöd a képernyőt a föld középpontjával. Földelő zsinór lehet bármi, amit csak el tudsz képzelni: erős fémrúd, vasmacska, fatörzs, stb. Ha sikerült a képernyődet odarögzíteni a föld középpontjához, szólítsd fel azokat az idegen energiákat, amelyek befolyással vannak rá, vagy eltakarják azt szemed elől, hogy csússzanak le a képernyő földelő zsinórján. Nézd, vagy képzeld el, amint a gravitációs erő könnyedén a föld belsejébe szippantja a színt, amely aztán odabent szépen szertefoszlik. Most megint vizsgáld meg mentális képernyődet: észreveszel-e rajta valamiféle változást.



5. lépés – Képzeletbeli gyűjtőedény létrehozása


Ha sikerült összehoznod mentális képernyődet, amelyre figyelmedet összpontosíthatod, szükséged lesz egy képzeletbeli gyűjtőedényre is, amelyet a képernyőre tudsz helyezni. Ezen gyűjtőedényen keresztül jelennek majd meg azok az energiák és információk, amelyeket színek és képek formájában akarsz szemügyre venni. Amikor gyűjtőedényt helyezel a képernyőre, az olyan, mintha eldobható tálat tennél az asztalra. Minden energiát és információt tartalmaz, így ugyanolyan könnyen elfogyasztható, mint amilyen könnyű megszabadulni tőle. A gyűjtőedény nemcsak egybe tereli a képek és színek formájában megjelenő információt és energiát, hanem közvetlenül az energia hatása alatt is áll, és ennek megfelelően változtatja külsejét. A gyűjtőedény bármilyen semleges tárgy – buborék, léggömb, virág stb. – formájában el lehet képzelni. Nyugodj meg, az idő folyamán egyre könnyebb lesz majd létrehozni ezt a mentális képet.



6. lépés – A gyűjtőedény leföldelése


Képzeld el, hogy mentális képernyődet nézed. Most képzeld el azt, hogy egy színtelen, semleges kristályrózsát helyezünk rá. A rózsa átlátszó, ezért belelátsz a belsejébe, semleges, üres. Nézd meg magadnak, vizsgáld meg a méretét, alakját. És ezzel máris kész van a gyűjtőedényed. Ha nehezen tudtad elképzelni a rózsát, vagy az általad választott tárgyat, csatlakoztass hozzá földelő zsinórt. Rögzítsd a rózsa szárát a föld középpontjához, és jelentsd ki, hogy a föld gravitációja könnyedén felszippantja azokat az energiákat, amelyek zavarnak a vizualizációban. Ha valami szokatlan dolog történik a képzeletbeli tárggyal, annak mindig meg van a maga oka, és csakis rajtad múlik, élsz-e tisztánlátói képességiddel, és megpróbálod-e felkutatni a történtek okát. Ne feledd, ha nem lenne olyan fontos, nem vennéd észre.



7. lépés – A gyűjtőedény megtöltése energiával


A jóslás célja az, hogy logikus elménktől független forrásból szerezzünk információkat. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, kell lennie egy kérdésnek vagy célnak, amely a gyűjtőedénybe irányítja az információkat. Ez a kérdés vagy cél nagyon egyszerű, de nagyon összetett is lehet, és saját magadunkat vagy másvalakit egyaránt érinthet. Tudni szeretnéd, hogy néz ki a teremtő energiád? Tudni szeretnéd, miért vagy szomorú? Tudni szeretnéd, működik-e a pszichés védekező rendszered? Tudni szeretnéd, hozzámenj-e a kedvesedhez, vagy miért neheztel rád a főnököd, netán azt, hogy megkapod-e álmaid állását?a kérdésre adott válasz mindig energia formájában érkezik. A tisztánlátói jóslás tulajdonképpen abból áll, hogy beleterelgeted ezt az energiát képzeletbeli gyűjtőedényedbe, majd megkéred az edényt, hogy színek és képek formájában mutassa meg a választ. Erre szolgálnak az alábbi gyakorlatok:

1. gyakorlat


Képzelj egy semleges, színtelen üvegrózsát mentális képernyődre. Vizsgáld meg a rózsa és a szirmok alakját. Most képzeld el, hogy a rózsa kikerül az aurád legkülső rétegébe. Várj egy kicsit, és nézd meg, mi történik a rózsáddal. Megváltozott a külseje? Ha bármi szokatlant veszel észre, kérd meg a megváltozott területe, hogy mutasson egy másik színt, képet vagy üzenetet a rózsa által képviselt dologgal kapcsolatban. Végül semmisítsd meg a rózsát: képzeld el, hogy millió darabra robban szét.


2. gyakorlat


Képzeleted segítségével hozz létre egy rózsát mentális képernyődön. Vizsgáld meg a színét, alakját, méretét. Nézegesd egy kicsit. Most jelentsd ki, hogy a rózsa szára földelő zsinór. Rögzítsd erősen a rózsa szárát a föld középpontjához, és jelentsd ki, hogy a rózsa téged jelképez., és hogy a szárán keresztül tudsz megszabadulni azoktól az idegen energiáktól, amelyeket kész vagy elengedni. Nézd mereven a rózsát és a földelő zsinórját, figyeld meg, változik-e rajtuk valami. Amint valami változást észlelsz, abbahagyhatod a gyakorlatot, de folytathatod is, hogy mélyebbre ható kutatással megfejthesd a változások jelentését. További jóslás során tegyél fel újabb kérdéseket a rózsának, aztán várd meg, történik-e valami vele, vagy felbukkan-e valamilyen kép. Ha végeztél, ne felejtsd el megsemmisíteni a rózsát.


3. gyakorlat


Képzelj el egy újabb semleges, színtelen rózsát. Jelentsd ki, hogy a rózsa valami olyasmit jelképez, amit szeretnél megteremteni az életedben, pl. munkát, párkapcsolatot, pénzt, boldogságot, egészséget, stb. Anélkül, hogy tudatosan manipulálnád, vedd szemügyre a rózsát, és figyel meg, változik-e rajta valami. Más lesz a színe? Mennyire van kinyílva? Hogy áll a szára? Hány szirma van? Vannak levelek, tüskék a szárán? Néhány perc elteltével biztosan észre fogsz venni valamit, amit nem te idéztél elő. Folytasd a jóslást, és kérd meg a rózsát, fedje fel a jellegzetesség jelentését.

Tegyük fel, hogy a rózsa lilásrózsaszínű árnyalatot vesz fel, csak néhány szirom van a fején, és az egész virág enyhén balra dől. Mennyi felfedezésre váró jellegzetesség! Ebben a konkrét esetben először is megkérheted a lila színt, árulja el, mit jelképez. Miután feltetted a kérdést, lazíts és figyelj! Ne gyárts elméleteket, mert ennek semmi köze a logikához. Csak várj türelemmel és kísérd figyelemmel a történéseket. Most csatlakoztasd a rózsa szárát a föld középpontjához, és figyeld meg, hogy a rózsa jellegzetességei változatlanok maradnak-e vagy eltűnnek.

 

Lehetséges hibák


Nem vagyok vizuális típus. Nehezen tudom magam elé képzelni a képernyőt és a gyűjtőedényt. Mi a teendő?

Igen, vannak, akiknek gyakorolniuk kell a vizualizációt. Kezdjük egyszerű vizualizációs gyakorlattal: vegyünk valami hétköznapi tárgyat, és csak egy jellegzetességére összpontosítsunk. Nézegessünk például egy almát, majd hunyjuk le a szemünket, és képzeljük el, hogy még mindig ugyanazt az almát figyeljük. Ha csak körvonalat tudunk összerakosgatni, az is teljesen megfelel a célnak. Ha még erre sem vagyunk képesek, egyszerűen jelentsük ki, hogy látjuk a tárgyat.


Amikor be akarom terelni az energiát a gyűjtőedényembe, nem történik semmi. A nagy feketeségen kívül nem látok semmit.

De igen. Máris látsz valamit… a feketeséget. Mindennek megvan a maga oka: annak is, amit látunk, és annak is, amit nem! Ha csak a nagy üresség vagy feketeség tátong előtted, több mindent is tehetsz. Először is, légy türelemmel. Nézd kitartóan a feketeséget és figyeld meg, mi történik. Aztán kérd meg a feketeséget, hogy mutassa meg, mit jelképez, és folytasd a jóslást. Ha továbbra sem történik semmi, próbáld meg leföldelni mentális képernyődet és gyűjtőedényedet, hogy minden olyan energiától megszabadítsd őket, ami az információ útjába állhat. A legokosabb, amit tehetsz, ha türelmesen, nyugodtan és kitartóan próbálod megtalálni a választ. Ha késlekedik a válasz, annak is meg van a maga oka, és ez az ok az a valami, ami megakadályozza, hogy eljuss oda, ahova szeretnél. A válasz keresése az, ami hatékonnyá és értékessé teszi a jóslást. De az is előfordulhat, hogy érzelmileg vagy lelkileg nem vagy felkészülve arra, hogy megbirkózz a kapott válasszal. Ha ez áll a háttérben, elkalandozik a figyelmed, elalszol, vagy egyszerűen feladod.


A gyakorlatok közben mindig elalszom

Több oka is lehet annak, miért alszol el tisztánlátói jóslás közben. A legkézenfekvőbb ok az, hogy fáradt vagy. Ha van rá lehetőség, jóslás előtt próbáld rendesen kialudni magad, és változtass a napirendeden. De megpróbálkozhatsz azzal is, hogy más helyszínen gyakorolsz. Ha lehet, ne vizsgálódj ott, ahol aludni szoktál, mivel tested arra van programozva, hogy ezekben a helyzetekben elaludjon. A gyakorlatokat mindi ülőhelyzetben végezzük!


Nem tudom, hogy hiteles információkat kapok-e, vagy elfogult vagyok, és azt látom, amit látni szeretnék

Próbáld ki a következő gyakorlatot: képzelj el egy rózsát, és jelentsd ki, hogy ez a rózsa tartalmazza a hiteles és elfogulatlan választ a kérdésünkre. Majd hozz létre egy másik rózsát, és jelentsd ki, hogy ez annak a válasznak az energiáját rejti magában, amit hallani akarsz. Kérd meg az első rózsát, hogy mutasson egy színt, majd a másik rózsát is kérd meg ugyanerre. Figyeld meg, hogy a színek egyformák vagy különbözőek. Kérd meg mindkét színt, hogy fedje fel jelentését. Ez a gyakorlat segít feltérképezni elfogult gondolatainkat, de nem semmisíti meg azokat. Idővel egyre ügyesebben különbséget tudsz majd tenni az egódtól, illetve a magasabb forrásból eredő információk között.


Annyira elterelődik a figyelmem, hogy idő előtt abba kell hagynom az egészet

Könnyű elveszni a gondolatok formájában jelentkező energiák között, amelyek egyfolytában ott keringenek elménkben. Az idegen energiák is gyorsan el tudják vonni a figyelmet. Az egyik megoldás a magnó használat. Miközben a gyakorlatot végzed, számolj be részletesen mindarról, amit éppen teszel, látsz, vagy tapasztalsz. A másik lehetőség, ha párban végzed a gyakorlatokat, így a társad irányítani tud a kérdéseivel, és a válaszaidat is meg tudja hallgatni. Minél többet gyakorolsz, annál inkább érezni fogod, mire vagy képes. 

Soha nem maradsz ugyanaz, aki most vagy. A tisztánlátás útja a fejlődés útja. Minden nehézségnek, amellyel jóslás vagy más hétköznapi tevékenység közben találkozol, megvan a maga haszna és jelentősége.

 

Szeretnél még több érdekességet olvasni a témáról? Akkor feltétlenül vásárold meg ezt a könyvet: 

Debra Lynne Katz
Látnok vagy!
(Édesvíz Kiadó)

Az univerzumtól kapott információk túlnyomó részét energiarendszerünkkel (többek között az auránkkal és a csakráinkkal) fogjuk fel. A tisztánlátás olyan képesség, amelynek során érzékek fölötti eszközökkel jutunk vizuális információkhoz. Mintha egy film peregne le a szemünk előtt, vagy ébren álmodnánk. Bárki, aki maga elé tud képzelni egy egyszerű alakzatot vagy színt, rendelkezik a tisztánlátás képességével, amely továbbfejleszthető. Minden ember született tisztánlátó és gyógyító: egy kis tanulással, gyakorlással és hittel bárki elsajátíthatja az alapjait.

Ez a maga nemében páratlan könyv olyan hasznos eszközöket ad a kezünkbe, amelyek a hétköznapi életben is sikeresen alkalmazhatóak, ha iránymutatásra, gyógyulásra, védelemre, bizonyos dolgok megvalósulására vagy kreativitásra van szükségünk. Minden fejezete tartalmaz újdonságot, és ahogy haladunk előre, egyre több „titokra” derül fény. 

Az ábrázolt módszereket több ezer ember tesztelte és használta sikerrel az elmúlt évtizedekben. A látnok eszközei olyan vizualizációs technikák, amelyek nemcsak a jóslás alkalmával, hanem folyamatosan használhatók: 
• Képessé tesznek a sorsfejtésre és a gyógyításra
• Erősítik a vizualizációs készséget
• Védelmet nyújtanak, és energiával töltenek fel
• Erősítik a jelenben élés képességét
• Higgadtságot és összeszedettséget teremtenek
• Megerősítik a legbelső énnel való kommunikációt


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL