GASZTRO

A jelenbe bújtatott tradíció - Hungarikum Park Kft.

Szerző:
Szabó Anna
Az egész történet egy Rubik-kockával kezdődött...Miután egyre biztosabbá vált, hogy a kirakásába beletörik a bicskánk, egészen más vizekre eveztek a gondolataink, a világhírű magyar fejlesztéssel a kezünkben.

A kósza gondolatot hosszú beszélgetések, különös találkozások és megdöbbentő felismerések követték. Egyre biztosabbá váltunk abban, hogy nem vagyunk egyedül; hogy nemcsak mi érezzük úgy, hogy a Magyarországról alkotott kép az utóbbi időben egy kicsit megkopott, homályos – értékeink, természeti kincseink, hagyományaink megőrzésére nem fordítunk elég figyelmet.

 

Pedig nagyon sok minden van ebben az országban, amire büszkék lehetünk!

Ebből a bizonyosságból született meg a Hungarikum Park Kft., azzal a céllal, hogy összegyűjtse Magyarország rejtett, gondos magyar kezek által készített kincseit, titkokat mesélő tárgyait, megunhatatlan ízeit. Hiszen többet is meg tudunk mutatni magunkból, mint a paprika, a gulyás vagy éppen a szalámi…

Szeretnénk ezeket a mában is érvényesülő, ám darabnyi múltat, tradíciót magukban hordozó ízeket, illatokat és formákat becsempészni minél több ember hétköznapjaiba és ünnepeibe, határon innen és túl.

Magyar kézműves manufaktúrák polcairól lekerülő termékeink maradandóvá teszik az ajándékozás pillanatát, magukban hordozzák a kuriózum és egyediség garanciáját. Jelenleg is folyamatosan bővülő termékpalettánkon több mint 1500 termék szerepel, a gasztronómiai különlegességektől a népművészeti tárgyakon és újragondolt szuveníreken át a kézműves kozmetikumokig.

Kínálatunkról ízelítőt kaphat a www.hunpark.hu weboldal Webshop menüpontjában. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal az info@hunpark.hu e-mail címen.

 

{KEPGALERIA}

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL