FÉSZEK

Őszi színek - meleg hangulat

Szerző:
Szabó Anna
Immár tényleg itt kopogtat ablakunkon az ősz. Nemsokára be is kell fűtenünk, bár most még csak az esték és reggelek hidegek. De lassan előkerülnek a meleg takarók, és szívesen kuckózunk be otthon. Hogy még nagyobb kedved legyen, kövesd tippjeinket!
Te is imádod a nyarat? Nem baj, ne keseredj el, hiszen az ősznek is gyönyörű a hangulata. Ahogy a falevelek színesednek, úgy válik a világ egyre melegebb színűvé, mintha a hideg levegőért és szélért próbálna minket kárpótolni. És mi akadályoz meg benne, hogy otthon is megteremtsd ezt a meleg, nyugodt hangulatot? Hiszen a lakás színvilágát évszakonta megváltoztatni sem időben sem pénzben nem nagy befektetés. Tarts velünk a biztonságos őszi kuckóba. Hogy még jobban a segítségedre legyünk, összegyűjtöttük kedvenc termékeinket!


Meleg, pihe-puha takarók

Ha este már fázol, de nem akarsz olyan sok ruhát felvenni: válassz egy szép és meleg takarót. Jó, ha természetes anyagból készül, ezek igazán melegítenek majd!


Párnavilág

A kuckóeffektus fontos részét alkotják a párnák. Talán ezekkel a legkönnyebb színt és hangulatot változtatni egy lakásban: egy-két ide-oda eldobott párna már meg is adja az alaphangulatot. Különösen, ha a többi bútorod semleges színű. Mindenképpen olyan párnákat válassz, amiket használni is lehet. Legyen mosható az anyaga és ne túl kényes, hiszen nem csak dísznek teszed őket a fotelba, ugye?

  

Gyertyafényben

Ma már szebbnél-szebb tartók és szép, illatos mécsesek, gyertyák kaphatók mindenhol. Ez aztán az igazán fontos kellék: egy este, amikor kint esik az eső, bent égnek a kis lángok, és te egy csésze teát iszogatsz. Ugye, hogy nem is olyan rossz az ősz?


Természet a lakásban

Néhány éve terjedt el nálunk is, hogy szinte bárhol kisebb-nagyobb dísztököket vásárolhatsz. Vidd őket haza és tedd egy tálba: igazi vidám, mosolygós kép lesz!



Képek: IKEA, KIKA
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL