GYERMEK

Hihetetlen - Egyszerű hátfájásból szülés lett

Szerző:
Szabó Anna
Egy borongós reggelen a 20 éves Sophie Aldridge borzasztó hátfájásra ébredt. Néhány óra elteltével azonban egy egészséges kisfiúnak adott életet, pedig fogalma nem volt róla, hogy terhes.

 

A sztoriban az a legérdekesebb, hogy az angol nő 9 hónapon át havi rendszerességgel menstruált, a hasa pedig egyáltalán nem nőtt meg. Aznap reggel is a menstruációs görcsökre gyanakodott, amikor iszonyú hátfájás ébresztette legmélyebb álmából. Nem sokkal később hányni kezdett, így édesanyjával együtt bementek a kórházba. Az orvos hányás- és fájdalomcsillapítóval látta el Sophiet, és haza küldte. Otthon azonban már annyira elviselhetetlen volt a fájdalma, hogy mentő vitte vissza a kórházba. Nem sokkal később egészséges fiúgyermeknek adott életet.

Semmiféle terhességre utaló jelet nem vett észre magán, a ruhamérete mindvégig 38-as maradt, ám – ahogyan utólag kiderült – egy egészséges babát hordott a szíve alatt. Saját elmondása szerint kamasz kora óta nem változott a ruhamérete – így volt ez a 9 hónap alatt is.

 

Forrás Dailymail

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL