KÖZÉRZET

Ezt tedd, ha herpeszed van

Szerző:
Szabó Anna
Van akinél minden évben, sőt évente többször előjön a herpesz, másoknál hosszú évek alatt nem jelentkezik. Tippjeink segítségével elkerülheted a kellemetlenséget, vagy a már meglévő herpeszedet hatásos módszerekkel kezelheted.

 

Kialakulása: Legyengült immunrendszer, kimerültség, stresszes életmód esetén gyakori. Átlátszó hólyagok keletkeznek, melyek lüktető, égető-viszkető érzéssel társulnak. A herpeszhez közel álló nyirokcsomók megdagadhatnak, és fájdalom is észlelhető.

Herpesz előfordulása: Legtöbbször a száj, orr, szeméremajkak érintettek, de a bőrön bárhol kifejlődhet. 


A nemi szervek környékén lévő herpesz veszélyesebb szövődmény, feltétlenül forduljunk orvoshoz. Fertőz, ezért egymásnak átadható!

Cink, mint vírusölő?

A cink a legveszélyesebb vírusokat is képes elpusztítani.
Ha szervezetünk megfelelő cinktartalékkal rendelkezik, teljesen elkerülhetővé válnak a különböző vírusos megbetegedések.

Természetes módon a cink tengeri halakban, teljes kiőrlésű gabonafélékben és vörös húsokban található.

Igen nagy mennyiségben adagolva, a szervezet kellő védettséggel rendelkezhet ahhoz, hogy az influenza vagy különböző vírusos megfázások időtartamát több, mint a felére csökkentse. A cink segítségével tehát gyorsan leküzdhetőek a vírusos megbetegedések.

Ajánlott készítmények, melyeket beszerezhetünk patikákban vagy gyógynövényboltokban:

Herpesz kezelésére
- Hübner Silicea Gel, Thermal Herpeszkrém: Citromfű, E-vitamin és thermal gyógyvíz kivonatot tartalmaz, mely segíti a kellemetlen tünetek megszűnését.

Immunrendszer erősítésére
- Dr. Theiss, Vitamin C 300 + Cink kapszula: Naponta 1 kapszula biztosítja a szervezet számára fontos C-vitamint és cinket.
- Cápamájolaj koncentrátum

Tipp: Grapefruit mag kivonatot tartalmazó tinktúrával, egy nap többször kenjük be a herpeszünket. A grapefruit nemcsak kiváló vírusölő hatással rendelkezik. Segíti a hegesedést, fertőtlenítő hatású.


Érdemes az immunrendszer erősítők mellett valamilyen antioxidáns étrendkiegészítő kapszulát szedni. Az antioxidánsok gátolják a szervezetben végbemenő igen káros oxidációs folyamatokat, melyek a helytelen életmód, és a különböző környezeti ártalmak hatására jönnek létre. Hozzájárulnak a szervezet egészséges működéséhez, továbbá lassítja az öregedési folyamatokat.

Természetes otthoni gyógymódok herpesz kezelésére:

Vírusos megbetegedések idején fogyasszunk minél több natúr joghurtot, túrót, sajtot, tojást.
A tejtermékekben, és a tojásban található L-lysin aminosav igen gyorsan megakadályozza a herpeszvírusok elszaporodását.


A hólyagok gyógyulása érdekében fogyasszunk citrusféléket.

Ajánlott: Minden nap egy fél grapefruit leve, citromos tea és limonádé.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL