GYERMEK

Csoda - Az újszülött kisbaba nem adta fel, így megmenekült

Szerző:
Szabó Anna
Nagy-Britanniában történt, hogy a 20. terhességi héten egy édesanya szörnyű ténnyel szembesült: babája szívének csak az egyik fele dobogott. Az orvos reménytelennek látta az esetet, így kétszer is azt javasolta a szülőknek, vetessék el a babát. A pocakban fejlődő kislakó azonban jelet adott nekik: igenis harcolni fog az életért.

 

Az alábbi kép még a terhesség alatt készült, amelyen tisztán látható, hogy a pocaklakó feltartja a hüvelykujját, jelezvén: nem fogja feladni a küzdelmet, harcolni fog az életéért.

Az orvosok arról tájékoztatták a szülőket, hogy a műtét sikeres kimenetelére kb. 50 % esélyt látnak, és lehet, hogy egy műtét nem is lesz elég. Amikor azonban a kisbaba először mozdult meg édesanyja hasában, az már tudta: nem fogja feladni.

A kis Chanel Murris szerencsésen a világra jött, ám születése után azonnal súlyos szívműtét várt rá, ugyanis szívecskéjének csak az egyik fele dobogott. Az orvosok tehát neki láttak az életmentő műtétnek, és a 3100 grammos újszülöttet azonnal megoperálták.

Egy héttel később újabb operáció következett, és mára elmondhatjuk, hogy a baba percről percre egyre erősebb.

 

Forrás: Pulptastic

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL