SZÉPSÉG

Színesen szép az élet

Szerző:
Szabó Anna
Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen termékekre esküsznek a nagy sztárok, és kiválaszthatod a neked tetsző színösszeállításokat.


Alapozz

Az egyszerűségnél és a sima, matt bőrnél nincs szebb. Ne feledd, a legszebb smink is csak egyenletesen eldolgozott felületen mutat jól. Alapozóval, korrektorral tejesen elfedhetőek az apróbb szépséghibák, majd jöhet a mindent elsöprő színkavalkád.



A körömlakkhoz

Egy körömlakk kiválasztásakor mindenképp figyelembe kell venned a rúzsod vagy szájfényed színét. Ha erősebb sminkhez áttetsző, natúr rúzsokat használsz, tökéletes harmóniában tündökölhetsz.


Szemfestés

Szemhéjad árnyékolásához különböző színű rúzsokat is használhatsz, amely majd tartósan és igen mutatósan keretezi a szemeidet.


Tipp: Rúzsok, különböző színes szájfények felvitele előtt, és után ajánlott porpúderrel átkenned a szemhéjadat. Így biztosan nem kenődik majd el a sminked.

Minden ami pink

Aki a kislányos színeket kedveli, annak ez a színösszeállítás maga a paradicsom.


Minden ami lila

Öltözz levendulába tetőtől talpig. Lila smink, lila öltözet, tavaszi frissesség.


Az óceán színeiben úszva pompázhatsz

Merülj el te is ebben a csodálatos színben. Kék szemhez és szőke hajhoz egyenesen páratlan.


Csillogó, telt ajkak

Csodálatosan fénylővé és szexisen teltté teheted ajkad, ha tubusos kiszerelésű szájfényt kensz rúzs fölé.


Sztármódi

A természetesség mindenekelőtt!

Jennifer Lopez sem a kirívó sminkek kedvelői közé tartozik. Ő úgy tartja, hogy egy jó szempillaspirálon áll vagy bukik minden. Igéző szemek a dús szempilláktól lesznek, és nem a többféle rikító színkavalkádtól.


Kellie Pickler is bátran használja az alapozót. Szerinte a fénylő, zsíros, élettelen arcszínt csak egy minden szempontból tökéletes matt színű alapozókrém és korrektor fedhet el, majd azután jöhet a pirosító. Ha nagyon muszáj intenzív színt választania, akkor mindenképp tűzpiros rúzsban gondolkozik, amely remekül áll a barna szeméhez.




 


Képek: polyvore.com

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL