KÖZÉRZET

Tested-lelked egészsége érdekében...

Szerző:
Szabó Anna
Összegyűjtöttük neked a leghatékonyabb gyógymódokat, amelyekkel igen nagy hatást érhetsz el a különböző betegségek orvoslásánál.

 

Összegyűjtöttük neked a leghatékonyabb gyógymódokat, amelyekkel igen nagy hatást érhetsz el a különböző betegségek orvoslásánál:

Illóolajak, aromák

Aromaterápiával nagy hatást gyakorolhatunk a szervezetünkre. Az illóolajok egy része a bőrön keresztül felszívódnak, majd a véráramba kerülve közvetlen kapcsolatba kerülnek a szervezettel. Más részük viszont nyugtató vagy serkentő hatást vált ki a szervezet egészére. Léteznek még olyan különböző illóolajak is, amelyek belélegzéskor váltanak ki lelki, érzelmi reakciókat.

 


Tudtad? 

Nagyon fontos szerepet töltenek be a növények létfenntartásában.
Az ős időkben a növény ,,életerejének” is nevezték őket.

Ayur-Véda

Már több, mint ötezer éve annak, hogy ez az igen hatékony, betegségek megelőzését hirdető tudomány kialakult.


- Jelentése: Az élet tudománya
- Lényege: A szellem és a tudat folyamatos fejlesztése, és edzésben tartása.
- Célja: Testünket uralva képesek leszünk egészségünk tartós megőrzésére és helyes karbantartására.


Akupunktúra


Ez az ősi keleti tűszúrásos gyógymód, melyet a mai tudomány továbbfejlesztve alkalmaz legtöbbször reumás megbetegedések , bőr- és belgyógyászati problémák, valamint idegrendszeri eredetű zavarok gyógyításához alkalmazzák szakorvosok és természetgyógyászok.



Kineziológia

Depresszió gyógyítására használják. A kineziológia segítségével feloldódnak a negatív érzések.
A kezelés célja: A beteg izomtesztelés által megérti betegségének okait, így a szervezete képes lesz az öngyógyításra.


Homeopátia

Cél: A szervezet ellenálló képességének erősítése a különböző betegségek kiváltó okaival szemben. A homeopátiás készítmények összetevői természetes anyagokból tevődnek össze. Beindítják a szervezet öngyógyító mechanizmusát, erősítik az immunrendszer ellenálló képességét


Tudtad? 

Azoknál az embereknél, akik mesterséges vízvezetékek, rezgőerek fölött huzamosabb ideig élnek, sokkal könnyebben és gyorsabban alakulhatnak ki daganatos megbetegedések. A sugárzások hatására megnő az érszűkület, a magas vérnyomás, a cukorbetegség, az ízületi bántalmak, a különböző gyulladások és a meddőség is. Tehát a Föld eme káros sugárzásai, komoly egészségügyi problémákhoz vezethetnek.


 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL