LELKIPATIKA

Így védheted aurádat a lelki támadásoktól

Szerző:
Szabó Anna
Auránkat folyamatosan érik támadások. Lelki boksz-meccsek tucatjait vívjuk nap, mint nap. A veszekedések és konfliktusok, mind-mind gyengítik az aurát. Készülj fel a hétköznap kihívásaira, és erősítsd meg az aurádat!

 

Egy kellemetlen ügyfél, egy követelőző főnök, vagy akár egy udvariatlan pincér anélkül keseríti meg a hétköznapjaidat, hogy egyáltalán tudatában lennél vele. Betolakodnak az aurádba, és energiát csapolnak le rólad. Aki energiahiányban szenved, az veszekszik, kritizál, ok nélkül bele köt a másikba, számon kér és bűntudatot kelt. Ilyen az, amikor a családtagjaid felróják neked, hogy nem vagy elég jó feleség, anya, szerető. A főnököd számon kér, mert nem teljesítesz elég jól a munkahelyeden. Mások azért zaklatnak, hogy eladjanak valamit, amire nincs is szükséged. De ilyen lelki támadás lehet a féltékenység, a harag, az elnyomás, a depresszió, a düh vagy a félelem is. Ha gyenge vagy és nem tudsz védekezni, megsebzik a lelkedet: kiborulsz, rosszul érzed magad, a másik pedig a te károdra feltöltődik. Ezek persze nem tudatos játszmák.


Lelked védőpajzsa az aura

Az aura nem más, mint a személyiség energia kisugárzása. Ha ezt a burkot magas rezgésű energiával töltöd fel, olyan védőpajzzsá válik, amely megakadályozza, hogy a negatív hatások elérjenek hozzád. Íme, néhány praktikus auravédő tanács a mindennapokra. 


1. Aura feltöltő gyakorlat 

Ülj le egy székre, és lélegezz mélyen, egyenletesen. Most képzelj magad köré egy fényes, kék színű ellipszist, ami túlnyúlik a fejed felett és a lábad alatt. Csúcsán ragyogó, fehér fénygömb. Irányítsd rá a figyelmed, koncentrálj arra, hogy minél fényesebb legyen. Érezni fogod, hogy energiát küld, ami szétárad benned. Folytasd pár percig, majd hagyd, hogy elhalványuljon. Végezd el ezt a gyakorlatot, ha teheted minden reggel.



2. Nézz szembe a félelmeiddel

Bármitől is rettegsz, először is valld be magadnak. Ez természetes alapösztön, akár a harag, az éhség, a szomjúság, a szexuális szükséglet vagy az alvás. Amikor irracionális félelem tör rád, az okát a tudatalattid segítségével tárhatod fel. Figyeld az álmaidat! Tarts papírt, ceruzát az ágyad mellett, és azonnal írj fel minden apró részletet. Így nem felejted el a képeket, és később elemezheted őket. Ha azonban a félelmeidre sokat gondolsz, azzal csak erősíted az erejét, és a végén elkerülhetetlenül utolér. Mivel a gondolat teremtőereje fordítva is működik, egy negatív képet pozitív vizualizációval törhetsz szét. Helyét pedig töltsd meg azzal, amit kívánsz, amit szeretnél. Egy pozitív energiákkal feltöltött psziché sokkal védettebb. 



3. Hárítsd el a bűntudatkeltést

A bűntudatkeltő próbálkozások leggyakrabban a családtagoktól érkeznek. Könnyen találnak okot, hogy nyomást gyakoroljanak rád, de ha határozottan képviseled magad, van rá esély, hogy csökkentsd az ilyen támadások gyakoriságát. Ha jogos a számonkérés, akkor lásd be, hogy igazuk van, ha tényleg hibáztál, kérj bocsánatot. Ha azonban nem adsz ilyenkor őszinte választ, a felvetéseikre, elmérgesítheted a helyzetet. Védd magad, de ne hazugságokkal.


4. Ismerd fel a lélekvámpírt!

Lélekvámpír bárki lehet, aki nem kívánatos érzelmi kötődést akar kialakítani veled, vagy a te energiáidra éhezik. Ha valakiben túlságosan hamar megbízol, és olyan információkat adsz ki magadról, melyeket nem is akartál, vagy nem érzed jól magad valakinek a közelében, gyanakodj, és védd magad. Az ilyen személyek akaratod ellenére hatást gyakorolnak rád, és te megnyílsz nekik. Ha ilyen emberrel hoz össze a sors, fokozatosan tessékeld ki az aurádból. 

Lépj hátra egy lépéssel, és az erős szuggesztív szembenálló helyzeten is változtass. Fordulj kicsit oldalra, tedd keresztbe a lábad, a bokád, vagy fond össze a karodat magad előtt. Kapj észbe, és ne adj ki magadból információkat, ne engedd túl közel a lelkedhez. A lélekvámpírok célja, hogy elnyerjék a bizalmadat, és így képesek legyenek bekerülni a személyes energiaburkodba.


6. Hatástalanítsd a környezeted káros hatásait

Nemcsak emberek szívhatják le az energiáidat. A kellemetlen zaj, a stressz, a városi pörgés vagy egy sima bevásárlás ugyanúgy gyengítheti az aurádat, mint az érzelmi hatások. Fáradtságot, csökkent ellenálló képességet, akár betegséget is kiválthat. Leginkább fejfájást okoz, amit általában egy tablettával intézünk el. Pedig a hangszigetelt falak, ablakok, a jó hőmérséklet és a szellőzés sokkal hatékonyabb. Vagy aludj többet, ami semmivel nem pótolható. De akármilyen stresszes is a környezet, ülj le valahová, ahol tudod, hogy öt-tíz percig nem zavarnak. Próbálj ellazulni, és végezd el az egyes pontban leírt aurafeltöltő-gyakorlatot. 


7. Szánj időt magadra

Keress olyan tevékenységet, mely közben teljesen ki tudsz kapcsolni. A sportolás vagy bármilyen hobbi közben is erősödik az aurád, mert örömöt élsz át közben. A két kézzel végzett dolgok is hatékonyan egyesítik az elmét, a testet és a lelket. A szeretteiddel is tölts minél több időt. Heti rendszerességgel szakíts időt a barátaidra. A szeretet, a sok nevetés közömbösítik a negatív energiákat. 



8. Túlélés a munkahelyen

Egy munkahelyen, ahol több ember dolgozik egy légtérben, napi nyolc-tíz órát, kialakul a csoport aurája. Az energiáért folyó harc, elismerésért való küzdelem formájában jelenik meg. 

Óhatatlanul is elindul egyfajta rivalizálódás, ami stresszessé teszi a légkört. Kimondatlan szabályokat, játszmákat kényszerít mindenkire. Az együttműködés helyett sok helyen tapasztalható az ellenségeskedés és a féltékenység, ami kikezdheti az idegeket.

Fontos, hogy védd magad a hatásai ellen! 

Az auraerősítő gyakorlat mellett figyeld meg, mi folyik a csoportban. Légy diszkrét, ha a magánéletedről van szó. Ne pletykálkodj, és koncentrálj a munkára. Ha mégis belekeveredsz ebbe az aurajátékba, képviseld magad határozottan, és ne akarj semmit nyerni általa.


9. Tanulj meg nemet mondani!

Az erőszakos emberek, sokszor úgy érik el azt, amit akarnak, hogy kikényszerítik a másikból, vagy ráerőltetik saját akaratukat. Egy ügynök vagy eladó például érzelmi válaszreakciót képes kicsikarni belőled, miközben a tukmálja portékáját. Olyan csalikat dob be, hogy egy kötelességtudó apa, anya, férfi vagy nő ezt a terméket mindenképpen megveszi a férjének, feleségének, barátjának, munkatársának. Ne hagyd, hogy belekényszerítsen abba, amit nem akarsz, különben jó célpont leszel. Miután érzelmileg jól megzavart, már kínosnak érzed, ha nem vásárolsz. Merj nemet mondani! Vigyázz a munkaebéddel is, melyek sok meggondolatlan üzleti döntésért felelősek.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL