ÁLLATI CUKISÁGOK

Kutyát a munkahelyekre!

Szerző:
Szabó Anna
Magyarország egyetlen, összes kutyabarát helyeit összegyűjtő és bemutató internetes portálja, a kutyabarát.hu ezzel az üzenettel és egy kreatív fotósorozattal szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a kutya a mindennapjainkban is társ, így fordítsunk nagyobb figyelmet a kutyákra, a kutyákkal való együttélésre.

 

A fotósorozat apropója, hogy a kutyabarát.hu szerkesztősége új irodába költözött. „Régóta kerestünk már egy olyan munkahelyet, ami azon kívül, hogy a kutyákat is szívesen látja, egy kellemes közösségi iroda.” - mondja Sziládi-Kovács Hajnalka, a kutyabarát.hu társalapítója. Bár több kutatás is alátámasztja, hogy a kutyák jelenléte a munkahelyeken kedvező hatással lenne az emberekre, mégis Magyarországon jelenleg nagyon kevés munkahely van, ahol megengedett a kutya társasága. Ezért is igyekszik a kutyabarát portál megszólítani azokat a munkaadókat, akik felismerték, és hisznek abban, hogy a kutyák jótékony hatással lehetnek a munkahelyi morálra, valamint annak közösség-összetartó erejét is fontosnak tartják.

Szeretnénk azt közvetíteni az emberek és a munkaadók felé, hogy a kutya a társunk, mindamellett a legkiválóbb feszültségoldó is. Így ahol megoldható, és szabályokba sem ütközik, engedjék meg a munkavállalóknak, hogy együtt lehessen velük a munkahelyükön négylábú kedvencük is.” - mondja Sziládi-Kovács Hajnalka.

A portál a jövőben több kampányt és aktivitást is tervez, melyekben a kutyák és emberek együttélésének pozitív hatásaira, a felelős és tudatos kutyatartásra, a városi kutyázásra és a kutyabarát helyekre hívják fel a figyelmet.

A kutyabarát.hu-ról:

A kutyabarát.hu 2012. június 1-én indult. Indulásunkat követően, az első-második hónapban felkutatta a köztudottan kutyabarát helyeket az országban, majd működésüknek köszönhetően egyre több ajánlás érkezett, jelenleg több mint 350 hely van az oldalon, ennek körülbelül háromnegyede étterem és szállás. Az ajánlások olvasóiknak, követőiknek köszönhetően folyamatosan gyarapodnak.

Egyre több ember él együtt kutyájával, családtagként kezeli. A felelős kutyatartás népszerűvé válásának, illetve a törvényi szabályozásoknak is köszönhetően a kutyatartók társként kezelik kutyáikat. A kutyabarát.hu a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartva, a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért küzd, a tudatos és felelős állattartásra hívja fel a figyelmet. Céljuk, hogy a felelős kutyatartók első számú platformjává váljanak.

Információk:

http://www.kutyabarat.hu

http://kutyabarat.hu/hirek/498/megtalaltuk_alomirodankat

https://www.facebook.com/Kutyabarat.hu

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL