Napi horoszkóp - 2014-04-04

Kos

Kedves Kos! A Kosok nagy erénye, hogy soha semmit nem adnak fel. Időnként leeresztenek, de a kellő pillanat mindig talpon találja őket. Ezért sikerük sosem váratlan, hanem szívós küzdeni tudásuk végeredménye. Így előbb vagy utóbb elérik céljukat. Ma légy óvatos, ne dőlj be semmi üzleti ajánlatnak.

Bika

Kedves Bika! Nem lehet mindent egy nap alatt befejezni. Mindenbe csak belekapsz, ez így nem vezet semmi jóra. Szép sorjában: egyiket a másik után. Egyébként semmivel sem végzel, csak mindent összekutyulsz. A szervezésben viszont kiváló vagy ma, nincs olyan lehetetlen kérés, amit ne tudnál megoldani.

Ikrek

Kedves Ikrek! Már megint az a különös érzés kerít hatalmába, hogy valaki követi minden lépésedet, figyeli minden mozdulatodat. Pedig megnyugodhatsz, valószínűleg senki sem foglalkozik veled, csupán az idegeid játszanak. Nem szükséges mást tenni, minthogy ezen a hétvégén alaposan kipihened magad.

Rák

Kedves Rák! Ma sokféle hatás érhet egyszerre. Nem igazán tudod eldönteni, melyik erősebb. Végül is a nap mérlege pozitív, amit annak köszönhetsz, hogy barátaid unszolására elmentél velük sportolni. A közös játék izgalma, vidám hangulata meghozta kedvedet, és a kellemes fáradtság sem ellenedre való.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Könnyen lelkesedsz, ezért olyan meggondolatlanságra vetemedhetsz, melyet alig tudsz helyrehozni. Nem veszed észre a külvilág fenyegető valóságát. A tett halála az okoskodás, mégsem árt gondolkodni, mielőtt cselekszel. Vedd számba, kik az ellenlábasaid céljaid megvalósításában.

Szűz

Kedves Szűz! Ma nem lesz túl kegyes hozzád a sors, többször is keresztülhúzza számításaidat. Reggel eltervezed, hogy minden felgyülemlett munkát elvégzel, és ha kell, tovább dolgozol. Ezzel az esti program is meghiúsul, mert nem végzel időben. Ha partnerednek is ilyen napja van, ne számíts sok jóra.

Mérleg

Kedves Mérleg! Felmerült benned többször a gondolat, hogy jó volna valamilyen irányban tovább képezni magad. Most kiváló lehetőség kínálkozik, hogy egy tanfolyam keretében sajátíts el valamit, ami mindig érdekelt, de sajnáltad rá az időt. Nincs megfontolni való, vágj bele azonnal a tanulásba.

Skorpió

Kedves Skorpió! Mindig is tudtad, hogy nem lesz könnyű kijönni vele, hogy az élet nem zavartalan boldogság mellette. Arra azonban nem számítottál, hogy ilyen nehéz lesz elviselned rigolyáit, kellemetlen modorát. Eddig is túl sokat nyeltél, tűrtél. Állj a sarkadra, lehet, hogy az utolsó lehetőséged.

Nyilas

Kedves Nyilas! Lobbanékonyságod, kiszámíthatatlanságod, szalmaláng természeted, a konfliktusoktól való irtózásod dilemma elé állít: nem tudod, hogy a kalandot vagy a hűséget válaszd. Sokszor nem tudod, ösztöneidre hallgass-e, vagy az eszedre. Akárhogy is döntesz, frusztráltságod azonnal megszűnik.

Bak

Kedves Bak! Jó nap ez azoknak, akik huzamosabb partneri kapcsolatban élnek, és azt szeretnék is fenntartani. Újabb közös láncszemet kovácsol egy hosszú távú elképzeléssel, ami mindkettőtöknek kedvező. Minden fajta új törekvés kedvező kimenetelű lesz. Váltanod kell, de persze nem meggondolatlanul.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Jobban érzed magad, mint az elmúlt napokban. Határozottságod, magabiztosságod kezd visszatérni. Mások is észreveszik ezt, és gondjaik megoldásában kérik segítségedet. Ne utasítsd vissza őket! Ha családos vagy, feltétlenül beszélgess el gyerekeiddel – régen szakítottál már rájuk időt.

Halak

Kedves Halak! Ideális nap ez a Halak számára. Ma nem kell futnod, loholnod, törnöd magad, hiszen anélkül is öledbe hullik a szerencse. Jobb, ha kényelmesen elhelyezkedsz, és türelmesen várakozol. Ha semmi sem történik, akkor se veszítsd el a reményt. A mai nap is éjfélig tart, sőt, lesz holnap is.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL