KÖZÉRZET

Az igazi méregtelenítés

Szerző:
Szabó Anna
A különböző gyümölcs és zöldségfélék rendkívül nagy szerepet játszanak a méregtelenítés folyamatában. A frissen facsart vitamindús levek energiát adnak testünknek.

 

Gyümölcs dzsúszok

Mangó és ananász ital
(Rendkívül jó hatással van a vesére és az emésztésre)


-1 kisebb mangó
- ½ ananász

Hámozd meg a mangót, majd vágd le a magjáról. Tisztítsd meg az ananászt, darabold fel, és turmixold össze.

Trópusi ital
(A májnak és a vesének)


- 1 papaya
- ½ sárgadinnye
- 100 g fehér szőlő

Hámozd meg, majd magozd ki a papayát, szeleteld fel a húsát. Vágd négybe a dinnyét, hámozd meg, távolítsd el a magját. Szeleteld fel, add hozzá a szőlőt és a papyát, majd tumixold össze.

Eper és őszibarack ital
(A szép és egészséges bőrért)


- 2 csésze eper
- 1 őszibarack

Tisztítsd meg az epret. Vágd négybe az őszibarackot, majd távolítsd el a magját. Turmixold össze a gyümölcsöket.

Zöldség dzsúszok

Paradicsom és fejessaláta
(Serkenti az emésztést, gazdag tápanyagokban)


- 3 nagy paradicsom
- ½ fej fejessaláta
- ¼ uborka
- maréknyi frissen vágott petrezselyem
- 1 evőkanál frissen facsart citromlé

Vágd félbe, majd negyedeld a paradicsomot és a salátát. Hámozd meg és vágd össze az uborkát. Turmixold össze a zöldségeket, és add hozzá a citromlevet.

Sárgarépa és paraj ital céklával
(Remek antioxidáns forrás)


- 3 sárgarépa
- 30 g paraj
- 115 g főtt cékla
- 2 franciazeller

Tisztítsd meg a sárgarépát, darabold fel és turmixold össze a hozzávalókat.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL