Napi horoszkóp - 2014-04-02

Kos

Kedves Kos! Ne lepődj meg, ha ma semminek nem érzed az ízét. Sem ételnek, sem ölelésnek. Kicsit talán jóllaktál az ételekkel, élményekkel, elteltél az ízekkel. Ahhoz lusta vagy, hogy „fűszerezz” szórakozással, ismerkedéssel, kedvenc hobbiddal. Most egyikhez sem kapsz indíttatást a csillagoktól.

Bika

Kedves Bika! Kedélyállapotod ma nagyon hullámzó. Egymást érik a bosszantó dolgok. Nagyobb összeget kérnek tőled kölcsön. Nem tudsz adni, és az illető megneheztel. A környéken, ahol laksz, szaporodnak a betörések. Nem kell a falra festeni az ördögöt, de kicseréltethetnéd végre azt a két vacak zárat.

Ikrek

Kedves Ikrek! Éjjel olyan kellemes álmod volt, hogy egyhamar nem felejted el. Végigkíséri egész napodat, és még az sem lehetetlen, hogy az álom egyszer csak valósággá válik. Minthogy ezúttal nem lidércekről van szó, földöntúli élményekben reménykedhetsz. Járj nyitott szemmel, nehogy elmenj mellette.

Rák

Kedves Rák! Tegnapi levert hangulatod múlóban van. Nincs is most ideje ilyesmiken törni a fejedet, mert munkádban váratlan fordulat várhat rád. Lehet, hogy új lehetőségek nyílnak meg előtted. Most még kissé távolinak, furcsának tűnik ennek lehetősége, de idővel rádöbbensz, mennyivel értékesebb vagy.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ezen a napon az Oroszlánok a szerencse kegyeltjei. Csak élniük kell az alkalmakkal. Határozott és magabiztos fellépésed ma meghozhatja a várt eredményt. Este kimagasló teljesítményt érhetsz el a hódítás művészetében. Könnyed, akadályoktól mentes napra számíthatsz. Merj kockáztatni!

Szűz

Kedves Szűz! Elégedett vagy eredményeiddel, de mintha nem mindenki így gondolkozna. Szerintük nem szabadna leeresztened, mikor ilyen jó passzban vagy. Ne hallgass a megjegyzésekre, csak a saját teherbírásodra. Nem érdemes addig gyötörnöd magad, míg képtelen leszel a napi feladatok elvégzésére is.

Mérleg

Kedves Mérleg! Minden megy a maga útján anélkül, hogy neked különösebb teendőd lenne. Nem kell mindig a középpontban lenned, nem kell, hogy állandóan a te elképzeléseid szerint történjenek a dolgok. Örülj, hogy nem kell minden figyelmedet a munkádra összpontosítani. Így szeretteidre is marad időd.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ezzel a nappal nem számolsz, szinte kiesik a naptárból. Érdemi munkát nem végzel, inkább csak imitálod azt, hogy valamihez hozzáfogsz. Pedig igazán sikeres kísérletet tehetnél, ha vennéd a fáradságot, hogy felhívd őt, hisz neki is ugyanazok a problémái, és könnyen szót érthetnétek.

Nyilas

Kedves Nyilas! Úgy érzed, mintha lemerültél volna, semmi sem sikerül. Ne erőlködj, inkább kapcsolódj ki egy kicsit. Tedd félre munkát, szabadulj ki. Sétálj, lazíts! Mire visszatérsz, kellemes hírek várhatnak. Otthon kedvesed vár kedveszegetten, nem ismersz rá, annyira búvalbélelt. Töltsd fel őt is!

Bak

Kedves Bak! A Bakoknál történhet valami kis malőr, de óvatossággal elkerülhető. Ha bekövetkezne egy ficam, rándulás stb., ne bízd a természetre a megoldást, mert elhúzódó kellemetlenséghez vezethet. Semmiféle rohanás nem éri meg, hogy azután huzamosabb időre ki kelljen vonni magad a forgalomból!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A tegnapi érzelmi viharok nem múltak el nyomtalanul. Hatásukat még mindig érzed. Kissé még kába vagy a váratlan eseményektől, ráadásul nem is tudod megítélni, hogy helyesen döntöttél-e. Dolgozz, amennyit csak bírsz! Munkádban legalább gyors, könnyű és biztos sikerekre számíthatsz.

Halak

Kedves Halak! Megint kerülget a mélabú. Nyomasztó jelenlétét azonnal megérzed. Tudod, hogy most is valahol a hátad mögött settenkedik, a következő pillanatban pedig már egy sarok mögül vigyorog rád. Fogadd meg, hogy elfordítod tekintetedet, hogy nem nézel hátra. Ezúttal ne tűrd, hogy leteperjen a rossz kedv!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL