ANGYALISKOLA

Angyali feladatok áprilisra

Szerző:
Szabó Anna
Április a Bika hava, uralkodó bolygója a Vénusz, a Teremtő által alá rendelt angyala: Tual Angyal! Ismerjük hát meg Őt, Tualt – a türelem és a jólét angyalát, aki segítségünkre lesz ebben a tavaszi hónapban.

 

Nagyon igaz a mondás, miszerint mindenkinek a maga baja a legnagyobb. Sokan esünk abba a hibába, hogy addig ülünk és rágódunk egy problémán, míg az túlnő rajtunk. Elhatalmasodik, és nem csak a lelkünket darálja be, de testi tüneteket is okoz, életünk minden területére hatással lesz. Szabadulj meg a rossz gondolatoktól, távolítsd el a mérgeket a szervezetedből, és ítéld kidobásra a szekrényedben, lakásodban felgyűlt, már nem használt kacatokat. Engedd el a régit és erősítsd meg az újat, illetve kapcsolatodat a spirituális világ segítőivel. Ebben segít neked Tual angyal.

Köve: zöld színű turmalin kristály
Színei: zöld, rózsaszín
Uralkodó bolygólya: a Vénusz, mely a Föld elemhez tartozik
Jelmondata: „Érkezésemmel a szeretet és a türelem visszatér az életedbe.”

Áprilisban koncentrálj azon feladataidra, vágyaidra, melyeket az anyagi jóléted érdekében kell meglépned.

Tual angyal védőszárnyai alatt, a megtisztulás vár rád

Segítségével képes leszel arra, hogy újra értékeld és leegyszerűsítsd a téged foglalkoztató kérdéseket. Sokszor egy korty vízre vágyunk, mégis egy hang díszes koktélokra csábít. Ami nem oltja a szomjat, nem érték a testnek. Tual azonban segít, és általa ráébredsz, mire szomjazik a lelked, mi a szomjúságod oka, és mivel csillapíthatod igazán.

Tual segít visszatérni a természethez

Nézd az ő szemén keresztül az életedet. Vizsgáljátok meg együtt, mit halmoztál fel feleslegesen az életed során. A lélek csak akkor kerülhet egyensúlyba a testtel, ha egyik sem cipel nehezebb terhet a másiknál. Tual segítségével - a megtisztulás során - megújul kapcsolatod a Földanyával, a természet csodái feltöltenek energiával, ahogy újra felfedezed őket.


Vállad tudatosan, hogy elengeded a múlt fájó emlékeit, szabadulj meg azoktól a kacatoktól, amiket egy ideje már nem használsz, nem képviselnek értéket, és nem fűződik emlék sem hozzájuk. Ami másnak öröm lehet, azt ajándékozd el, adj teret azoknak a dolgoknak, amiket ezután sodor eléd az élet. Hiszen Tual angyal az, aki segíthet behajtani a régi tartozásokat.

Faragj le a karmádból áprilisban!

Hívd Tualt segítségül, ha úgy érzed a fejedre nőtt a munka, a család. Ő lesz az, aki segít abban, hogy ne vállad túl magad! Ne feledd, a számlák fizetése mellett a karmád is követeli a magáét. Időnként egy kis mellékest hozó munka többet emészthet fel belőled, mint egy önként vállalt karitatív segítő munka, ami pénzt ugyan nem hoz, de a karmádból lefarag. A lelkedet feltölti, és új barátokkal kecsegtet. Tual a segítségedre siet akkor is, ha nem sikerül kizökkenned a mókuskerékből. Sokszor tudjuk, nemet kellene mondanunk, ehelyett mégis időt kérünk, és őrlődünk, hogyan kerüljünk ki a ránk mért feladat elől. Vértezd fel magad Tual bátorságával és mérlegelj tiszta fejjel. Tanulj meg nemet mondani, ha szükséges! Csak azt vállad, ami valójában fontos a jövődet illetően!

Tual a Vénusz energiáját közvetíti feléd, használd ki!

Hódíts a magabiztosságoddal, a kisugárzásoddal. Színes, a szeretet fényével átitatott szárnyai alatt szinte vibrál a levegő, izzik a szenvedély. Engedd, hogy ez az energia átragadjon rád, és ellenállhatatlanná válsz tőle. Kérd és megadatik! Testünk, lelkünk jóléte szorosan összefügg, a boldogság egyensúly kérdése. Ezt nehéz megtalálni segítség nélkül. Szerencsére nekünk van ebben segítségünk és Tual ebben a hónapban különösen jó energiákat közvetít feléd, hogy meg is találd! Csupán kövesd és éld meg a csodát!

Most már tudod, ki segíthet abban, hogy megszűnjön a nyomás, ami megnehezíti az életedet. Fordulj bátran segítségért Tualhoz, és rendezd soraidat. Mázsás súly gördül le a válladról, ha megszabadulsz a terhektől, amit cipeltél.
Amint megoldódott a problémád, állj meg egy percre és köszönd meg szíved minden melegével Tual segítségét, közbenjárását!

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL