SZÓRAKOZÁS

Új megvilágításban a király - Elvis nem lett öngyilkos?

Szerző:
Szabó Anna
A brit televízió bemutatta, hogy a tudósok megpróbálják kikövetkeztetni, mi okozhatta a halálát a történelem híres alakjainak – Adolf Hitlertől Marilyn Monroe-ig. Teszik mindezt az alanyok DNS-e nyomán, így azt is kiderítik, mi okozta Elvis Presley korai halálát.

 

A vitatott tv műsor, a Dead Famous (Híres halottak), már megjelent a hírekben, miután kiderült, hogy a TV tulajdonosai sok ezer fontot fizettek a Holokauszt tagadó David Irvingnek egy hajtincsért, amiről feltételezték, hogy Hitler haja lehet.
A DNS analízis egy hajmintán – melyről azt gondolták, hogy a rock’n’roll királyától származik, és az énekes fodrászának barátjától vették meg - kiderítette, hogy az énekes szívizom betegségben szenvedett.


A DNS eredmények – Dr. Stephen Kinsmore elemezte Kansasban – kimutatták a mutációkat, melyek migrént, zöld hályogot, és elhízást okozhatnak. Presley, a gyorskaja függő, nem szedte rendszeresen az előírt gyógyszereket, gyakran szenvedett fejfájástól, rossz volt a látása, és élete vége felé nagyon meghízott.

A tudósok találtak még egy kritikus variánst, mely hipertrófiás kardiomiopátiát okoz – egy szívizom betegséget, mely a szív megvastagodását és a szívizom elhalását okozza.


Presley e betegség tüneteinek sokaságát produkálta, beleértve a szívritmuszavart, kimerültséget, ájulást, és magas vérnyomást.


A sztárt 42 évesen 1977-ben találták meg holtan, a fürdőszobában összeesve, gracelandi kúriájában, a Tennessee állambéli Memphisben. Bár a producerek hivatalosan azt mondják, hogy Presley szívbetegségben halt meg, halála még mindig táptalaja az összeesküvés elméleteknek.

Kingsmore, a Gyermekgyógyászati Genom Gyógyszerészeti Központ igazgatója, a Kansas City Children’s Mercy Kórházban, úgy írta le az eredményt, mint „füstölgő puskacső”.


"Már sok elmélet született a halál okáról, és sok rosszat állítottak az életmódjáról, ám ez betudható puszta áskálódásnak is, ezért úgy gondoljuk, lehetséges, hogy Elvis igenis betegség következtében halt meg, és nem tisztességes azt állítani, hogy öngyilkos lett, vagy azt, hogy az életmódjával ölte meg magát” - mondta Kingsmore.

 

Forrás: News.com.au

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL