1kg burgonya
50dkg sült sertéscomb
3 tojás
2dl tejföl
2dl tej
Só, bors, szerecsendiót
1. A hámozott burgonyát apró kockákra vágjuk, sós vízben megfőzzük és összetörjük. Hozzáadjuk a tejet, és simára keverjük.
2. A tojások sárgáját elkeverjük tejföllel, ízlés szerint adjunk hozzá sót, borsot és reszelt szerecsendiót. Majd forgassuk bele a kemény habbá vert tojásfehérjét és a ledarált húst.
3. Egy tepsit kivajazunk, az aljára terítjük a burgonyapürét és ráborítjuk a tojásos-húsos keveréket.
4. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje kissé megpirul.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK