SZÓRAKOZÁS

Árpa Attilának még nem szóltak be ennyire - Videóval

Szerző:
Szabó Anna
A producer fogadásból állt a színpadra, hogy Orosz György komikus rajta élezhesse a nyelvét. Szó, mi szó, sikerült neki!

 

Árpa Attila és Orosz György rendszeresen megmérkőznek egymással, küzdöttek már a kártyaasztalnál, vívtak már vérre menő ping- pong csatát, most pedig dumapárbaj keretében küzdöttek meg a Púder Bárszínház színpadán.


Az Argo rendezője egy póker partin maradt alul a Showder Klub humoristájával szemben, ahol a tét nem volt kicsi. Ha Orosz veszít, akkor Árpa következő filmjében egy borostás, testes suttyót kellet volna alakítania, ha pedig Árpának rosszabb a lapjárása, akkor elmegy egy igazi Orosz féle stand up estre, ahol megmérkőzik a humoristával. Bár a Való Világ egykori kitalálója sok stand up produkciót látott már, sőt készített is ilyen műsort, komikusként most debütált. Orosz Gyuri nem kímélte a kártya parti vesztesét és sorra vitte be a poén horgokat. Szó esett a szereposztó díványról, amelynek kapcsán a stand up-os megjegyezte: „El is hiszem, hogy volt szereposztó dívány, hiszen te is bekerült valahogy az RTL-hez”. Majd a Die Hard 5-öt és a Borgiákat hozta szóba a Rádiókabaré humoristája, felidézve, milyen szépen halt meg ezekben a filmekben (is).

A színész, producer elárulta, hogy a legközelebbiben egy kövér nő lelövi, majd leokádja. Bár ne mondta volna, a komikus azonnal lecsapta a labdát és sajnálattal konstatálta, hogy nincs még olyan Oscar-díj, amit a legjobban meghaló színésznek adnak. Mikor már a mérkőzés lefutottnak tűnt, Árpa Attila finoman elhelyezett 4-5 hatalmas poént, amivel döntetlenre hozta a mérkőzést. Az est végére elővették a közös bulizások emlékeit, amin már együtt nevettek a közönséggel. Az előadás után Árpa így összegezett:

Nagyon jól éreztem magam, bár kaptam rendesen a színpadon, mégis Gyuri úgy segített és vitte magával a produkciót és engem is, hogy a végére azt éreztem, hogy egész jó stand up-os lennék, de nem szeretném elvenni Gyuri munkáját. Maradok tehát egyelőre a filmeknél, jelenleg az Argo 2-őt vágjuk, de már most írunk egy forgatókönyvet 40-es elvált férfiakról, aminek egyes poénjait most kipróbáltuk a színpadon is és úgy tűnt, hogy megette a közönség.” Orosz Gyuri így reagált: „Van még mit fejlődnie, de nem reménytelen a fiú” - majd röhögve adott egy pacsit Attilának. Az est levezetéseként egy bálvárosi szórakozóhelyen, egy ping-pong partin döntötték el, hogy ki legyen a dumapárbaj végső győztes, de annak az eredményét Árpa Attila kérésére nem közölhetjük.

Nézd meg a videót is:


Fotó: Soós Kata

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL