UTAZÁS

Top 5 legszexibb, de megfizethető karibi hely

Szerző:
Szabó Anna
Amint megnézted ezt az 5 káprázatos, de megfizethető helyek, biztosra veheted, hogy onnantól kezdve nem fogsz másra gondolni, mint a pezsgőre, az isteni reggelikre a tengerre néző teraszon és a feledhetetlen parti sétákra. Kell ennél több??

 

 

Bahamák


Ajánlott a sportos életvitelt kedvelőknek és természetes, klasszikus sziget-luxust keresőknek. 

Ahol megszállhatsz 

Eleuthera-szigetén, a The Cove egyik bungalója tökéletes szállás lehet számodra. Szinte a vízbe lépsz a kis faházból. Az ajtókon nincsen zár, de ne aggódj, az egyetlen dolog, ami miatt esetleg aggódhatsz az, hogy egy gekkó beoson a szobádba. 

The Cove


Ahol ehetsz 

Ajánljuk Nassau-ban a barátságos Café Matisse-t és Eleuthera-n a Tippy’s Restaurant-ot, mely számos tengeri specialitással vár a parton. 

Café Matisse


Mit csinálj?

Ha szereted a kissé extrémebb sportokat, akkor próbáld ki a kite-board-ot, búvárkodj, kajakozz, vagy legyél James Bond, és nézz be egy kaszinóba, vagy mint bárki más, csak élvezd az Atlanti-óceánt. Esetleg bérelj egy szörfdeszkát és lovagold meg a hullámokat a Surfer’s Beach-en.


Jamaica


Ajánlott azoknak a pároknak, akik szeretnek „lazulni” és fontos számukra az alacsony árfekvés.

Jamaica


Ahol megszállhatsz

A Jake’s Hotel Jamaica déli partjainál fekszik, árai közepesek. Ha itt szállsz meg, rengeteg személyes élménnyel lehetsz gazdagabb. 29 szobája és több bungalója van, azon kívül a spirituális fürdőben megmártózhatsz. 

Jake's Hotel


Ahol ehetsz 

A nyitott Rockhouse étteremben, mely a Negril’s tetején van. Vagy próbáld ki a délebbre lévő Jack Sprat nevű éttermet, ahol különleges helyi ételekkel találkozhatsz. 

Rockhouse étterem


Mit csinálj?

Látogass el az Appleton Estate rum szeszfőzdébe, és kóstold meg a fantasztikus nedűt. Hallgass meg egy reggae koncertet a Rick’s Caféban és gyönyörködj a naplementében.


Dominikai Köztársaság


Ajánlott azoknak az utazóknak, akik ki akarják próbálni az igazi karibi életérzést. 

Dominikai Köztársaság


Ahol megszállhatsz

A Victoria Beach and Resort-ban Puerto Plata-ban, amelyhez hozzátartozik a Bagua Spa is. A szálló egész területéről gyönyörű kilátás nyílik a partra. 

Victoria Beach and Resort


Ahol ehetsz

Mindenképpen próbáld ki a Punta Cana-ban található Capitan Cook on El Cortecito ételkülönlegességeit. Vagy fogyassz el egy kellemes, romantikus vacsorát a Lucia-ban. 

Mit csinálj? 

Fedezd fel a gyönyörű Santo Domingót. Hidd el, megéri, mindenképpen szakíts rá időt. Ha még sosem golfoztál, ideje, hogy kipróbáld a Teeth of Dog golf klubban, ami egy kutyafogakra emlékeztető korallzátonyon épült.


Turks & Caios


Ajánlott azoknak az elfoglalt pároknak, akiknek nem jut elég idejük egy kis hancúrra, és a szabadságuk alatt szeretnék bepótolni az elmaradt élvezeteket. 

Turks & Caios


Ahol megszállhatsz 

Az ikerhotelben az Ocean Club és Ocean Club West a Grace Bay Beach-en. Igazi karibi hangulatban lehet részed és luxuskörülmények között élvezeted párod társaságát. 

Ocean Club


Ahol ehetsz

Tegyél úgy, mint a rock sztárok és vacsorázz a Parallell 23-ban. Ha egy part melletti ebédre vágysz, akkor térj be a Hemingway’s-be, egyél egy mangós ráksalátát, majd zárd a menüsort egy isteni lime-pitével. 

Parallell 23


Mit csinálj?

Látogass el a világ egyetlen kagylófarmjára. Kipróbáltad már valaha a mélytengeri halászatot? Nem? Akkor most épp itt van az ideje!


St. Lucia


Ajánlott trendi pároknak, akik csak a szigeten akarnak maradni. 

St. Lucia


Ahol megszállhatsz

A színes Coco Palmban, ami csak pár percre van a Rodney Bay Village’s-től, ahol rengeteg trendi bár és étterem van, mint a Reduit Beach-en. 

Coco Palm


Ahol ehetsz

A Ku’ de Ta-ban, ahol francia és thai ételekkel várják az éhes turistákat, vagy a Treehouse étteremben, ahol eredeti, trópusi ízekkel találkozhatsz. 

Ku' de Ta étterem


Mit csinálj?

Egy helyi vezető irányításával járd be az őserdőt. A helyi vezetők tudják, hol biztonságos megállni és fürdeni a lélegzetelállító vízesések lábánál. Nézz pitonokat, vagy vegyél részt egy katamarán hajótúrán a Soufriére-én. Ha közel vagy a Marigot Bay-hez, akkor búvárkodj egyet a kristálytiszta óceánban. 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL