MÁGIA

Varázsige a fogyáshoz

Szerző:
Szabó Anna
Ki hinné, hogy egy kis varázslattal könnyen megszabadulhatunk felesleges kilóinktól. Próbáld ki Te is, ha hitetlen vagy. A mágia hihetetlen erejével megindul benned valami, amiről eddig nem is volt tudomásod?!

A varázslás időpontja

A varázsigét napnyugtakor hajtsd végre, amikor a hold éppen fogyóban van (telehold és újhold között).


A varázslat

Töltsd meg a sárga gyertyát az elérni szándékozott céllal, majd tedd a gyertyatartóba. Amikor meggyújtod a gyertyát, képzeld el, hogy visszautasítod a repetát, kisebb adagokat teszel a tányérodra, egészségesen nézel ki, és jó kondiban vagy.



Töltsd fel varázserővel a rózsaszirmokat, az olajat és a köveket. Szórd a rózsaszirmokat a gyertya köré, és ismét képzeld magad elé a célodat. Tedd a varázserővel feltöltött gránátköveket néhány csepp olaj kíséretében a korsóba/bögrébe vagy tasakba, és megint képzeld magad elé az áhított célt. Vedd fel a rózsaszirmokat, és azokat is tedd korsóba/bögrébe vagy tasakba. Zárd le a korsót/bögrét vagy tasakot, és mondd el a következő varázsigét:

"Varázsos olaj, szirmok és kövek korsója,
Hozz nekem erőt, hogy elérjem célomat.
Nincs több nassolás, nincs több extra adag,
Csak rengeteg mozgás és sportolás,
Hogy egészséges, vékony és magabiztos legyek!
Én így akarom! Így legyen!"

Képzeld el azt, hogy vékonyabbá és egészségesebbé válsz; lásd lelki szemeiddel, hogy a mérleg egyre kisebb számokat mutat. Addig folytasd a céljaid elképzelését, amíg úgy érzed, hogy a lehető legteljesebb nem lett a kép.

A varázserővel megtöltött kalcedont vagy türkizt dörzsöld a saját magadról készített képre, majd dörzsöld a testedre, és közben képzeld azt, hogy olyanná válsz, amilyen a képen vagy. Mondd el a következő varázsigét:
 

"Ez a varázsige semmilyen módon
Nem okoz majd nekem
Ellentétes vagy káros hatást.
Úgy legyen!"


Még egy óráig hagyd égni a gyertyát, azután oltsd el (a kezeddel vagy egy gyertyaoltóval, semmiképpen se fújd el), és tedd el. Amikor csak lelki támaszra van szükséged, vedd elő és égess belőle valamennyit.
Mindenhova vidd magaddal a korsót/bögrét vagy tasakot, és minden étkezés előtt szagolj bele. A követ is mindig hordd magaddal, és dörzsöld a testedhez, ha nassolni szeretnél vagy sokat szeretnél enni. A képet tedd ki a konyhába, hogy bármikor megnézhesd.

Eszközök:

- Sárga gyertya
- Gyertyatartó
- Rózsaszirmok
- Levendulaolaj
- Apró gránátkövek
- Vörös kalcedon vagy türkiz
- Apró korsó vagy bögre fedéllel, vagy zárható műanyag tasak
- Egy kép magadról, amin vékony és egészséges vagy


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL