SZEX, SZERELEM

Miért színlelünk?

Szerző:
Szabó Anna
Talán túl sokat akarunk adni a férfiaknak. Nem látjuk be, hogy ezzel csak magunknak és a kapcsolatunknak ártunk... Miért nem mondjuk meg nyíltan, ha nem sikerült?
Lássunk tehát néhány jellemző példát:


1. Mert azt akarom, hogy a partnerem gyorsan végezzen

Fáradtnak és stresszesnek érzem magam.
Az utolsó dolog, amire vágyom, hogy elvesztegessem az időmet, amit alvással tölthetnék. A gyönyör már egy ideje nem érdekel. Egyszerűbb színlelni.

2. Mert úgysem tudunk együtt elérni a csúcsra, és mert észrevettem, hogy a párom nagyon elbizonytalanodik, ha nem érem el az orgazmust, amikor szeretkezünk.

Részt veszek, élvezem az együttlétet, de amikor érzem, hogy ő már majdnem a csúcson van, én is megjátszom magam. Még sohasem vette észre, és nagyon büszke a szerelmi képességeire, én pedig örülök, hogy boldoggá tettem őt.


3. Mert azok a dolgok, amiket ő nagyon erotikusnak talál, engem hidegen hagynak...

Sajnos nem találja el, mi a legjobb nekem, és nincs elég türelme odafigyelni rám. Számomra az a legkielégítőbb, ha egyedül vagyok, hisz én tudom a legjobban, mitől jutok el a csúcsra.

4. Mert nehezen tudom magam elengedni és eljutni a csúcsra.

Attól félek, hogy a párom azt hiszi, az ő hibája. Hogy őszinte legyek, attól is félek, nehogy frigidnek tartson. Évek óta színlelek, ő soha nem vette észre, és a mi kapcsolatunk remekül működik. Legalábbis látszólag...

5. Mert a párom túl "gyors "

Mire én is belemelegednék a játékba, ő már mindenen túl van, ezért megjátszom, hogy én is vele élveztem.


Ezek a leggyakrabban tapasztalt viselkedési formák az ágyban. A 21. században vagyunk, és minden nőnek joga, sőt kötelessége harcolni a saját gyönyöréért a szexualitásban. Különben a hatvanas és a hetvenes évek szexuális forradalmárai minden eddigi, nagy küzdelmek árán elért eredménye hiábavaló lenne. Ha problémáink vannak a szex terén, ugyan úgy meg kell oldani - akár vállalva a konfliktus okozta feszültségeket - mint az élet minden más területét érintő problémákat. Az ágyban ketten vagyunk, kettőnknek kell jól érezni magunkat. A szexuális kielégülés nem csak a férfiak privilégiuma. Saját tehetségtelenségük védelmében kitalálták a nem létező női frigiditást.

Nem szabad megjátszanunk az orgazmust! El kell azt érnünk. Bátorság! Beszéljük meg a barátunkkal, férjünkkel, szexpartnerünkkel, hogy mi a jó nekünk. Hol vannak az erogén zónáink, milyen erősen kell azokat érinteni, milyen ritmusban, stb...

Nem szerencsés az sem, hogy a saját testünkkel kapcsolatos tudományunkat is a férfiak által megírt könyvekből szereztük. Itt az ideje, hogy végre összeszedjük a bátorságunkat, és ki merjünk állni a saját boldogságunkért. Meg kell értetni a hozzánk tartozó férfival, hogy különböző módok léteznek a nők kielégítésére. Találjuk meg együtt a mindkettőnknek jó megoldást!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL