SZÓRAKOZÁS

Nem fogsz hinni a szemednek - Jézus-inspirálta csodagép, mely a vizet borrá változtatja

Szerző:
Szabó Anna
Ez idáig Jézus volt az egyetlen, aki a vizet borrá tudta változtatni. Mostanra azonban úgy néz ki, hogy ezt bárki meg tudja tenni.

 

Szükség van egy 499 dolláros csodapalackra, vízre és néhány speciális hozzávalóra. A találóan Csodagépnek nevezett eszköz teljesen egyszerű. Víz bemegy, bor kijön. És van egy csokor íz - különféle borokhoz természetesen -, így gyorsan elkészíthető az ital.

A Csodagép használatához csak hozzá kell adni a hozzávalókat a palackba, kiválasztani a bor típusát és stílusát egy listáról, beleönteni vizet, és elindítani a gépet, majd várni, hogy kifolyjon belőle az „isteni” nedű. A várakozási idő nem hosszú, még ki sem kell közben nyitni a palackot, hogy ellenőrizzük, elkészült-e a bor. Mindössze egy okostelefonon futó alkalmazás figyeli a folyamatot, mely jelez, ha kész van az elegy. Ez a folyamat három napig tart, és a bor készen is áll a fogyasztásra.

Mint egy bibliai csoda – a gép szó szerint a vízből bort csinál, néhány hozzávalóval, és az íze olyan, mint a normál bornak. Nem hiszed? Nézd meg a saját szemeddel:

 

Forrás: Odditycentral

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL