ÁLLATI CUKISÁGOK

A világ legijesztőbb szája - döbbenetes fotók

Szerző:
Szabó Anna
Biztos lehetsz benne, hogy ezt a szájat soha nem csókolnád meg, még akkor sem, ha fizetnének érte…

 

A kérges teknős aranyosnak és ártatlannak tűnik ugyan, de ha jobban megnézed kedves, bájos kis arcát, rengeteg gyilkos fogazatot láthatsz a szájában, mely igencsak félelmetessé teszi. Fűrész-szerű, cseppkő formájú fogak százai néznek vissza veled, ha belenézel az állat szájába, és ami kissé érdekessé teszi a dolgot, hogy ezek a fogak egészen a belekig sorakoznak. Nem hiszed, nézd meg az alábbi képet:

A kérges teknős a harmadik legnagyobb élő hüllő a világon, és a legnagyobb teknősfajta is. Alapjában véve egy jól kezelhető lény, akinek az étrendje főleg medúzákból áll. Attól nő meg ilyen nagyra, hogy hatalmas mennyiségű lassan úszó medúzát fogyaszt. A saját súlyának akár a 73%-át kitevő ételmennyiséget is képes elfogyasztani egy nap alatt, mely 16 ezer kalória, és 3-7-szer több mint amennyire a túléléséhez szüksége lenne.


Ezért ne próbálj megcsókolni soha egy kérges teknőst


Könnyen megspórolhatod a botox-kezelés árát - természetesen duzzadt ajkad lesz, csak csókolj meg egy kérges teknőst!

A kínai Fujian tartományból származó férfi legutóbb kipróbálta - nem is tudom mit gondolt, hogy olyan teknőst csókolgat, mely kegyetlenül harap és még egy emberi ujjat is pillanatok alatt képes átharapni. A fickó az ajkánál fogva a teknőshöz ragadt, az állat szája rázáródott az ajkaira, és hosszú ideig nem engedte el.

A nem éppen édesnek nevezhető csók képei körbejárták a kínai közösségi oldalt a Weibo-t. Nyilván, a barátok fotózgattak, és olyan viccesnek találták a képeket, hogy megosztották a világgal. Később feltették a sérülés utáni képeket is. A férfinak olyan hatalmas lett a felső ajka, hogy a legbizarrabb plasztikai műtétek sorozatával sem tudnának hasonlót csinálni senkinek. Arról nem beszélve, hogy mennyire fájhatott!

{KEPGALERIA}

 

Forrás: Odditycentral

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL