SZÉPSÉG

Tobzódj a csillogásban

Szerző:
Szabó Anna
Öltöztesd fel körmeid szikrázó színekbe! Hidd el, még a kedved is ragyogóbb lesz, mikor a napfény megcsillan rajta. A szezon egyik legelterjedtebb divatirányzatát érdemes azoknak is kipróbálniuk, akik ritkán lakkozzák ki körmeiket.

Ebben a szezonban a körömlakkok egyértelműen erősebben vannak jelen a divat oltárán hódolóinak körmein – sőt, néhol ékszerein –, mint valaha. Teljesen megértjük ezt a már-már mániákus szintre emelkedett rajongást, hisz az egyik legszebb kifejezési módja egyéniségünknek. Ráadásul a lakkok színei, állaga és – az otthon is elkészíthető – körömdíszítési technikák választéka is óriásira növekedett.

A mi szívünkben, és fürdőszobapolcunkon egyértelműen a legtöbb helyet a csillámos lakkok kapták. Ennek oka egyszerű: a leggyorsabb és legtöbbféleképpen variálható lakk. Azoknak ajánljuk leginkább, akiknek sokféle alapszínűk van, amiket ugyan szeretnek, de kezdenek kissé unni. Ha te is így vagy ezzel, nézz körül a boltok polcain, és keresgélj a vékonyabb, kifejezetten díszítőecsettel vagy a teljes fedést adó vastagabb ecsettel rendelkező termékek egész sora közül.

Kép: www.becomegorgeous.com/

Újra csillámmentesen

Mielőtt azonban a csillogóan vidám hangulatodat letörné a gondolat, hogy közel sem olyan egyszerű csillámtalanítani a körmeidet, íme a legegyszerűbb módszer:
1. Végy 3-4 vattakorongot, egy acetonos körömlakklemosót, és némi alufóliát.
2. Az alufóliát tépd annyi darabra, ahány körmödet csillámosítottad, és akkorára, hogy vattakoronggal együtt teljesen körbe tudd tekerni vele.
3. Egy vattakorongot alaposan áztass be a körömlakklemosóval. Tedd az adott körmödre, majd tekerd be alufóliával.
4. Hagyd rajta 3-5 percig, majd csomagold ki a körmödet.
5. Ismételd meg minden csillámos körmödön.

A legszebb csillámos lakkok 1000 forint alatt


Balról jobbra:
ADEN – Glam and Glitz No53
essence – Blue Addicted
Claire’s
ADEN – Glam and Glitz No59
Essence – Make it golden
ADEN – Glam and Glitz No41
Claire’s
NYC – VAO Dazzle Me

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL