ÁLLATI CUKISÁGOK

A kiskutya, Aki mindig a sarokban ül, és vár...

Szerző:
Szabó Anna
Magam sem tudom, miért akadt meg a szemem rajta, hiszen Ő mindig ott van, mindig ugyanazon a helyen, mindig abban a pózban ül... és vár. Hogy mire? Talán Ő maga sem tudja, hiszen jó ideje beletörődött már a sorsába, abba, hogy Ő csak egy fekete kislány a többi spániel között, Aki senkinek sem kell.

 

Magam sem tudom, miért akadt meg a szemem rajta, hiszen Ő mindig ott van, mindig ugyanazon a helyen, mindig abban a pózban ül... és vár. Hogy mire? Talán Ő maga sem tudja, hiszen jó ideje beletörődött már a sorsába, abba, hogy Ő csak egy fekete kislány a többi spániel között.

Ha valaki éppen arra jár, akkor megsimogatja a buksiját, olyankor reményteljesen néz, szemecskéiből az olvasható ki: "Szeretnél engem? Értem jöttél? Szeretnék Veled menni!". Fájdalmas látni ezeket a szomorú szemeket, fájdalmas belenézni, és még fájdalmasabb elmenni mellette. És ilyenkor merül fel az emberben a kérdés: miért? Miért került a Spánielmentéshez, menhelyre egy ilyen ártatlan, tiszta, melegszívű, kedves, bájos teremtés? Miért nem becsülte meg az, akié egykoron volt, aki mellett 5 évet lehúzott? És végül: miért nem akadt meg idáig senkinek a szeme ezen a csodán???? Talán pont azért, mert Ő mindig ott van, mindig a sarokban, mindig ugyanabban a pózban ül... és vár!

A kiskutya, Akiről szó van: Vénusz

A szerelem, szépség, és termékenység princípiuma kapcsolódik nevéhez, melynek jelentése: báj. Ez a név tehát tökéletesen illik erre a kislányra, hiszen Nála bájosabb, kedvesebb, nagyszerűbb, elbűvölőbb teremtés csak nagyon kevés létezik ezen a hatalmas nagy világon. Vénusz egy vérbeli Hercegnő, Aki másra sem vágyik, csak arra, hogy a kedvében járj, és a kedvedben járhasson, hogy végre igazi társad legyen, és Ő is tartozhasson valakihez, és természetesen arra, hogy szeresd... nagyon szeresd! Ő tényleg tűzön-vizen keresztül menne egy szerető gazdiért, Aki megígéri Neki: élete végéig vigyázni fog Rá. Egy végtelenül nyugodt, kiegyensúlyozott lányka, Aki mádja a kényeztetést és jó spánielhez híven természetesen a hasát is.

Miért? Hogy lehet ez?

Újra és újra előjön bennem a kérdés, újra és újra keresem a válaszokat! Hogy lehet, hogy ezen a csodán még nem akadt meg senkinek a szeme? Hogy lehet, hogy ez a tünemény csak akkor jön elő a kis sarkából, ha valaki kihozza, és hosszasan simogatja? Miért kell folytonos várakozással töltenie az életét egy 5 éves, fiatal kiskutyának?

A választ magadban keresd, Neked kell választani! TE tudod csak megadni Neki mindazt, amire vágyik, amire szüksége lenne, és ami jár Neki. Ha TE vagy az, Akiről szó van, akkor gyere, ne habozz. Hiszen Vénusz mindig ott van, mindig ugyanazon a helyen, mindig abban a pózban ül... és vár. RÁD vár!

Ha Te is szeretnél belenézni szomorú szemecskéjébe, ha Te is úgy gondolod, hogy meg tudnád adni Neki azt a keveset, amire vágyik, akkor hívj: 06/30/748-2381

Szeretnél Te is valami pluszt adni az árva Spánieleknek? Szeretnél Te is értesülni mindennapjainkról?

Hívd a 06/30/998-3947 telefonszámot, vagy csatlakozz hozzájuk az Facebook Együtt a Spánielekért csoportjában >>>

A gazdikereső Spánieleket itt találod >>>

Vagy a facebookos közösségi oldalunkon >>>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL