SZÉPSÉG

Tavaszi megújulás kollagénnel!? Igen!

Szerző:
Szabó Anna
Tavasszal mintha a ránk rakódott lelki és akár testi feleslegek maguktól tovatűnnének, ahogy látjuk, a természet is kezd magához térni, fellélegezni.

Csiripelnek a madarak, rügyeznek a fák, és bár még nem mindig meggyőzően verőfényes a napsütés, az időjárásban ott bujkál a jobb idő ígérete. Ideje, hogy a testünket se hanyagoljuk el tovább! Mi a megoldás? Kollagén és talpmasszázs! Mindez egy helyen: a Napimádó Szoláriumban (1074 Budapest, Dohány u. 57.).

A kollagén tipikusan az a kifejezés lehet, amit már annyi helyen hallottunk, főleg a reklámokban bombáznak vele minket, de voltaképp miről is beszélünk ekkor? Ezt már kevesebben tudhatjuk.

 

A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője, ennyit talán tudunk. Gyakorlatilag bőrünk rugalmasságát köszönhetjük neki. Ahogy idősödünk –akár hölgyekről, akár urakról legyen szó-, a kollagén vízmegkötő képessége csökken, és ez az oka annak, hogy bőrünk elveszíti rugalmasságát, ami ráncok formájában jelentkezik testünkön. Kötőszövetünk egész testünket behálózza, amelynek 70%-át maga a kollagén alkotja. Amíg fiatalok vagyunk, ez az anyag oldott állapotban található szervezetünkben. Érdekesség, hogy molekulái egymás irányába tolhatóak, vízvisszatartó képességük kiváló, ezért mondhatjuk ekkor még bőrünkre, hogy olyan, mint a babapopsi. A kor előrehaladtával a kollagén egyre merevebbé válik, oldhatatlan lesz, csökken a vízmegkötő képessége, és ezért is zúdulhat ránk annyi reklámban Hölgyeim, hogy miért lenne fontos ezt az anyagot pótolnunk szervezetünkkel. De vajon tényleg megbízhatunk a kozmetikai szerek hatékonyságában, mégis hogy döntsük el, melyik az ideális megoldás számunkra? Hiszen az is olvasható, hogy a kollagénnel ellátott krémekben marha bőréből, vagy épp tengeri állatokból vonják ki azt adalékanyagként. Ha belegondolunk, mit kenünk így magunkra…

Ennél a megoldásnál már létezik egy sokkal forradalmibb eljárás is, amit most bátran ajánlunk Mindenkinek, saját tapasztalatunk alapján! Az Alsius 200 kollagén berendezés 550-700 négyzetméteres tartományban bocsátja ki finom, vörös fényhullámait, ehhez szinte semmi mást nem kell tennünk, csak mintha egy fekvő szoláriumba feküdnénk bele, azzal a különbséggel, hogy nem érezzük bőrünkön a „napsütést”. Egy lágy, nyugtató érzés lesz úrrá rajtunk a gépben, amelyben ezek a hullámok arra ösztönzik a bőrszövetet, hogy a bőrszerkezetünk javításához szükséges kollagént, elasztint és speciális enzimeket termeljen. Így tehát a bőrünk feszesebbé válik, és annak méregtelenítését is elősegítjük. Javítjuk bőrünk nedvességfelszívó és-megkötő képességét, így jól láthatóan regenerálódik, megfiatalodik bőrünk. Természetesen időbe telik, hogy bőrünk szerkezete javuljon, a regenerálódási folyamat 6-8 hét, mely után jól láthatóvá válik az Alisun 200 Collagen jótékony hatása. Az egyik legszembetűnőbb változásnak a Napimádó Szolárium vezetője, Gróza Ingrid azt említette meg számunkra, hogy egyik vendége lemondta szemhéjfelvarrását, mert 2 alkalom után olyan pozitív változást érzett magán, ami miatt ezt megtehette.

 

Ha kollagén terápiára szeretnénk jelentkezni, a Napimádó Szoláriumban megtehetjük (1074 Budapest, Dohány u. 57., közel a Blaha Lujza térhez), hiszen számos előnye van még a fentieken kívül:

- megújítja a kollagén és elasztin rostokat, látható öregedésgátló hatása van

- csökkenti a ráncokat, főleg szem körül, nyakon és ajkaink körül

- növeli a bőr rugalmasságát, sejtregenerálódását

- feszesíti bőrünket, segít megelőzni a cellulitiszt és a zsírlerakódást, felfrissíti bőrünket

- javítja az oxigénfelvételt

- aktiválja a bőr ásványianyag-háztartását

- összehúzza a pórusokat

- segíti a sebgyógyulást

- nincs semmilyen negatív hatása, kockázata!

- nem fájdalmas

Ahol mindez elérhető: Napimádó Szolárium: 1074 Budapest, Dohány u. 57.; bejelentkezés itt: 30/699-0020

Újuljunk meg a tavasz jegyében kollagénnel!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL