Szex a karrierért

Mindnyájan sejthetjük, hogy az esetek többségében az aktus a munkahelyen történik meg először, az asztalon, a fénymásolóban, vagy akár a tárgyalóban. Gyakori, hogy a kialakult érdek-kapcsolat, csak az iroda falai közé szorítkozik. Ne legyenek tehát illúzióink: a főnök soha nem fog velünk kéz a kézben járkálni a folyóson a kollégák között, és néhány kellemes együttlétért nem fog sem elválni, sem feleségül venni bennünket.


Érdemes végiggondolni...

Mielőtt belevágnál egy hasonló helyzetbe, nem árt végiggondolnod, hogy hiába határozod el, te titkolni fogod a kialakult viszonyt, és abban bízol, hogy - ha elég ügyes vagy -, úgysem szivároghat ki semmi, két héten belül mindenki tudni fog róla. Érdemes elgondolkodni azon is, hogy képes vagy-e elviselni azt, hogy összesúgnak majd a hátad mögött, és az sem kizárt, hogy egy-két aktus után – melyet összeszorított foggal csinálsz majd végig - a beígért előléptetés helyett a főnök hirtelen hibát keres, és talál a munkádban. Aztán egyik napról a másikra felmond neked.


És ha eléred a célodat?

Vegyük az optimális helyzetet, amikor a főnök tartja a szavát és elnyered a kívánt pozíciót. Boldogságot kellene érezned, de a kollégáid mind tudják, hogy mivel érdemelted ki a feljebbjutást és ezt éreztetni is fogják veled. Lehet, hogy egy darabig bírni fogod lelkierővel, de egy idő után - amikor majd ezzel szembesítenek minden nap -, kétségbe fogod vonni a saját tehetségedet, eszedet. Ami hiába volt meg a viszony előtt is, az már senkit sem fog érdekelni. Remegő gyomorral jársz majd be minden nap, és senki nem lesz, akiben megbízhatnál, romlik a teljesítményed, és ez mindaddig tart, amíg valóban indokolt lesz az elbocsátásod.

A mai világban, ahol már nem számít igazán az ész és a tehetség - csak a kapcsolatok és a pénz -, nagyon nehéz dolguk van a pályakezdő fiataloknak.
A szegénység, a sok nélkülözés valóban rábírhatja a naiv lányokat arra, hogy egy ilyen viszonyba belebonyolódjanak, de sajnos az esetek többségében a beígért pozíció, munka helyett csak a megaláztatás és az estleges elbocsátás lesz a „jutalom”.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL